Аксессуары для пылесосов

Samsung VR30T80313W WA Увеличить

Samsung VR30T80313W/WA

Купив данный товар, вы получите 44 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 44 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 8,8 €.


VR30T80313W/WA

449,4 €

Есть в наличии

  • Tolmumahtuvus: 0,4 L

    Aku tööaeg kuni: 1,5 h
    Aku laadimisaeg: 4 h

    LiDAR-sensor
    Sensori abil teab robottolmuimeja, kus asub, ning kavandab kõige efektiivsema raja, et kogu sinu kodu saaks põhjalikult koristatud. LiDAR-sensor jälgib ümbritsevat tuba* ning kogub infot esemete kauguse kohta, et liiguda tõhusamalt ja enamale põrandapinnale**.

    Hoolikam koristus lisapingutuseta
    Võimas koristuskogemus
    Hoolikamaks koristamiseks on abiks tehnoloogia: digitaalse invertermootoriga kaasneb maksimaalne imemisvõimekus. Tõhusad harjased saavad samuti hakkama igal pinnal, sealhulgas puidul või vaipkattel.

    Automaatne imemisvõimsus
    Nutikas võimsus
    Jet Bot sobib nii põrandate kui ka vaipade puhastamiseks, sest nutikas seade tunneb ära nii põrandapinna tüübi kui ka tolmukoguse. Nii saab seade imemisvõimsuse automaatselt sobivaks seadistada, et koristada iga pinda sellele sobival moel.

    Sobib iga põrandapinna koristamiseks
    Tõhusad harjased
    Nii põrandad kui ka vaipkatted saavad puhtaks tõhusalt ja probleemideta. Robottolmuimeja tõhusad harjased on valmistatud pehmest tekstiilist, milles on kasutatud antistaatilist hõbedat. Masin tuleb toime ka karvadega, mis lõhutakse, et need ei koguneks harjaste ümber.

    Tolmukasti on lihtne tühjendada ja pesta
    Pestav tolmukast
    Robottolmuimejat on lihtne tühjendada ning 0,4-liitrist tolmukasti saab kergesti pesta.

    Robottolmuimeja juhtimine nutitelefoniga
    Täiustatud WiFi-ühendus
    Tänu WiFi-ühendusele saad Jet Boti tööle panna ning selle tööd vaadata ükskõik kus ja ükskõik millal. SmartThingsi rakendusega* saad ajastada valitud tubade koristamise või määrata alad, kuhu robot ei tohi liikuda. Jet Live'i abil saad robottolmuimeja tegevust jälgida reaalajas.

    Vali, milliseid tube koristada
    Vali ja mine
    Säästa aega ja korista tõhusalt: saad valida, millisedi tube robottolmuimeja koristab. Jet Bot eristab tube ning saad valida, milliseid neist masin koristab. Nii saab kodu korda kiirelt ja muretult.

    Määra keelualad
    Keeluala
    Robottolmuimeja eirab sinu soovil väärtuslikku mööblit, teatud tube või alasid. SmartThingsi rakenduses* saad robotile määrata keelualad või luua virtuaalsed seinad - nii ei pääse tolmuimeja piirkondadesse, kuhu sa masinat ei soovi, samas ei pea sa kulutama aega füüsiliste takistuste loomisele.

    Jälgi koristusprotsessi reaalajas
    Reaalajas aruanne
    Jet Boti tööprotsessi saad reaalajas jälgida SmartThingsi rakenduses* ükskõik, kas oled kodus või kuskil mujal. Rakendusest näed, millised alad on koristatud, samuti saad roboti panna pausile või lõpetada selle töö. Rakendus salvestab ka koristamise ajaloo.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    TüüpRobottolmuimeja
    VärvValge
    Kaal (kg)3,4 kg

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Samsung VR30T80313W/WA

    Samsung VR30T80313W/WA

    Kirjutage oma ülevaade

    4 другие товары в данной категории: