Ширина 45cm

Скидка! Bosch SPV4EKX29E Увеличить

Bosch SPV4EKX29E

Купив данный товар, вы получите 66 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 66 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 13,2 €.


SPV4EKX29E

667,4 €

-5%

702,5 €

Уточните срок поставки

  • Tõhusam kuivatamine tänu automaatselt avanevale uksele
    See on küllaltki tülikas, kui nõud on masinast välja võttes veel märjad või liiga kuumad. EfficientDry-funktsioon avab programmi lõppedes automaatselt nõudepesumasina ukse. See praktiline lahendus muudab kuivatusprotsessi tõhusamaks, ennetab kondensatsiooni tekkimist ja jahutab nõusid õrnalt, et need ei vajaks välja võttes rohkem kuivatamist. Lisaks kõigele muule säästab see ka energiat.

    Easy Start
    Easy Start soovitab teie nõudepesumasina jaoks sobivat programmi. Teie peate vaid sisestama nõude ja söögiriistade tüübi, nende koguse ja mustuse astme. Te ei pea ise nuputama, milline programm teie vajadustega sobib.

    Tabletiloendur
    See on väga tülikas, kui soovite nõusid pesta, aga nõudepesutabletid on ootamatult otsa saanud. Home Connecti rakenduse tabletiloenduri funktsioon jälgib teie tarbimist ja teavitab teid tõukemärguandega, kui viimasest ostust on jäänud alles vaid viis tabletti. Seejärel saate otselingi kaudu mugavalt uue paki tellida. Viimaks ometi nõudepesumasin, mis kannab hoolt iseenda eest.

    Push Notifications
    Kui soovite, saadetakse teie mobiilile tõuketeatised, et oleksite alati asjdega kursis. Rakenduses Home Connect leiate kohe oma nõudepesumasina praeguse programmi oleku ning muu vajaliku teabe.

    TimeLight – täpne järelejäänud tööaeg projitseeritakse selgelt köögipõrandale.
    TimeLight-funktsioon teatab, kas seade töötab veel, ja projitseerib järelejäänud tööaja põrandale. Peale selle näidatakse programmi olekut.

    ActiveWater – vähem vett, vähem energiat, parem jõudlus
    Boschi uuenduslik ActiveWater-tehnoloogia maksimeerib tõhusust, et tagada silmapaistvad tulemused, kaitstes samal ajal keskkonda. Hoolikalt sihitud veejaotus, täiustatud filtritehnoloogia, kiirem soojendamine ja pumba suurem läbilase parema veeringluse tagamiseks aitavad ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinatel täiusliku tulemuse saavutada.

    Klaasikaitsetehnoloogia aitab klaasidel kauem särada
    See võib tulla teile üllatusena, et pesuks kasutatava vee omadustel on suur mõju teie klaasidele ja õrnadele nõudele. Kuna pehmel veel on klaasidele korrodeeriv toime, siis Boschi klaasikaitsetehnoloogiaga nõudepesumasinad reguleerivad pidevalt karedusastet, tagamaks, et hinnalisi klaase ja habrast keraamikat pestakse alati ülima hoolega, ilma et te peaksite ise selleks midagi tegema.

    EcoSilence Drive – enneolematu nõudepesu
    Kodu korras hoidmine võib olla keeruline, seal vaikuse tagamine aga vahel lausa võimatu. Meie EcoSilence Drive’iga nõudepesumasinad puhastavad väga tõhusalt ja samal ajal ülimalt vaikselt. Harjadeta energiasäästliku ja optimaalselt hõõrdumismüra vähendava mootoriga EcoSilence Drive tagab palju sujuvama ja vaiksema töö. Nüüd saate nautida enda kodus nii puhtust kui ka vaikust.

    DosageAssist
    DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

    IntensiveZone
    Valik IntensiveZone, mille saab lisada paljudele programmidele, suurendab alumises korvis pihustamissurvet ja temperatuuri. Määrdunud potid ja pannid puhastatakse põhjalikult ja õrnemad nõud saab panna samal ajal ülemisse korvi.

    Tänu automaatprogrammidele pole enam vaja ise mõistatada
    Erineva hulga nõude puhul on vaja kasutada erinevaid pesuseadeid. Vale programm ei raiska ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad pesutsükli ajal automaatselt veetemperatuuri ja loputusaega, lähtudes määrdumisastmest ja kogusest. See tähendab, et täiusliku tulemuse saavutamiseks kasutatakse täpselt nii palju vett kui vaja. Sobilik pesu igale masinatäiele vaid nupuvajutusega.

    Rackmatic
    Tänu kolmekordsele Rackmatic-süsteemile saab ülemise korvi kõrgust hõlpsasti kuni 5 cm reguleerida. Seda saab teha ka siis, kui masin on täis. See tähendab veelgi rohkem reguleerimisvõimalusi ja suuremat paindlikkust.

    Teie seade kuulab teid
    Tänu koostööle Amazon Alexaga saab teie nõudepesumasinat juhtida ka häälega. Kontrollige, kas Alexa rakenduses on teie riigi ja keele puhul saadaval asjakohane Home Connecti oskus, ning aktiveerige see, et luua ühendus Amazon Alexa ja oma koduseadme vahel.

    Lemmikfunktsiooni valimine vaid ühe puudutusega
    Võtke oma nutikast nõudepesumasinast maksimumi, lihtsustades sellega oma igapäevaelu. Lemmikfunktsiooni valik võimaldab teil oma enim kasutatud programmid ja valikud lemmikkombinatsioonina seadistada. Programmeeritud seadistuse saab käivitada Home Connecti rakenduse kaudu või otse ekraanil. Saate kombineerida omavahel näiteks valiku Extra Dry ja programmi Eco 50° ning käivitada nõudepesumasina vaid ühe puudutusega.

    AquaStop – nõudepesumasin, mis kaitseb end veekahjustuste eest
    Seadmed kipuvad ikka minema katki kõige ebasobivamal ajal, raisates nii teie raha kui ka väärtuslikku aega. Meie AquaStop-süsteemiga nõudepesumasinatel on spetsiaalne topeltseinaga veetoru, kaitseklapp ja ujukanduriga lülitiga põrandapaak, mis tagavad 100% kaitse veekahjustuste vastu. Lisaks pakub Bosch kogu seadme eluea kestvat garantiid. Nii saavutate päev päeva järel täiusliku tulemuse, millele saate olla kindel.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaPoola
    Netokaal30,182
    EAN kood4242005213481
    TüüpTäisintegreeritav 45 cm
    EnergiaklassA++
    PesuklassA
    KuivatusklassA
    Veekulu ( l )8,5
    Mahutavus (nõudekomplekte)9
    Müratase (dB)44
    Pesuprogrammide arv6
    Pesutemperatuuride arv4
    Reguleeritav ülakorvOn
    3 korvi tasanditEi ole
    Automaatne doseerimineei ole
    Kõrgus (mm)815
    Laius (mm)448
    Sügavus (mm)550
    SisevalgustusEi ole

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch SPV4EKX29E

    Bosch SPV4EKX29E

    Kirjutage oma ülevaade

    23 другие товары в данной категории: