Ширина 45cm

Скидка! Bosch SPV2XMX01E Увеличить

Bosch SPV2XMX01E

Купив данный товар, вы получите 49 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 49 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 9,8 €.


SPV2XMX01E

492,6 €

-5%

518,5 €

Есть в наличии

  • ExtraDry – täiendava kuivatamise funktsioon.
    Ühe nupuvajutusega aktiveeritava ExtraDry-funktsiooni kasutamisel kuivatatakse teie nõusid eriti põhjalikult, kasutades kõrgema temperatuuriga loputustsüklit ja pikemat kuivatamisfaasi. Ideaalselt kuivad plastnõud.

    Vaikus nõudmisel – kuni 30 minutit müravähendust Home Connecti rakenduse kaudu.
    Mõnikord on vaja kodus eriti vaikset keskkonda, et keskenduda oma ülesannetele. Nõudmisel vaikuse funktsiooniga saate nõudepesumasina igal ajal Home Connecti rakenduse kaudu vaigistada. See vähendab müra kuni 30 minutiks minimaalsele tasemele, nii et nõudepesumasin jätkab samal ajal töötamist. Nõudmisel vaikuse funktsiooniga saate keskenduda sellele, mis on parasjagu kõige olulisem.

    Home Connect – nutikad koduseadmed muudavad igapäevaelu lihtsamaks.
    Teie seade kuulab teid
    Tänu partnerlusele Amazon Alexaga saab teie nõudepesumasinat juhtida ka häälega. Kontrollige, kas Alexa rakenduses on teie riigi ja keele puhul saadaval asjakohane Home Connecti funktsioon, ning aktiveerige see, et luua ühendus Amazon Alexa ja oma koduseadme vahel.

    Lemmikfunktsioon – isikupärastatud funktsiooni valimine vaid ühe puudutusega.
    Võtke oma nutikast nõudepesumasinast maksimumi, lihtsustades sellega oma igapäevaelu. Lemmikfunktsiooni valik võimaldab teil oma enim kasutatud programmid ja valikud lemmikkombinatsioonina seadistada. Programmeeritud seadistuse saab käivitada Home Connecti rakenduse kaudu või otse ekraanilt. Saate kombineerida omavahel näiteks valiku Extra Dry ja programmi Eco 50° ning käivitada nõudepesumasina vaid ühe puudutusega.

    Rackmatic
    Tänu kolmekordsele Rackmatic-süsteemile saab ülemise korvi kõrgust hõlpsasti kuni 5 cm reguleerida ja seda isegi juhul, kui masin on täis. See tähendab veelgi rohkem reguleerimisvõimalusi ja suuremat paindlikkust.

    VarioDrawer – nüüd on nõudepesumasina kasutamine eriti paindlik
    Mõnikord ei ole võimalik kõiki nõusid masinasse mahutada, kuna sisemuse ruumilahendus ei ole eriti paindlik. VarioDrawer on ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinate ülaosas olev lisasahtel, mis pakub probleemile lahendust. Sinna saab panna söögiriistad, väiksemad köögitarvikud, nagu kulbid ja visplid, ning isegi espressotassid. See pakub nõudepesumasina täitmisel suuremat paindlikkust ja jätab alumisse korvi rohkem ruumi. Kui söögiriistakorvi asemel kasutatakse VarioDrawerit, on 60 cm masinas ruumi 14 nõudekomplektile ja 45 cm masinas 10 nõudekomplektile.

    InfoLight – punane täpp põrandal annab märku, kas nõudepesumasin on sisse või välja lülitatud.

    Soojusvaheti

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    EAN kood4242005221295
    TüüpIntegreeritav esipaneeliga 45 cm
    EnergiaklassF
    PesuklassA
    KuivatusklassA
    Veekulu ( l )9,5
    Mahutavus (nõudekomplekte)10
    Müratase (dB)46
    Pesuprogrammide arv5
    Pesutemperatuuride arv4
    Reguleeritav ülakorvOn
    3 korvi tasanditOn
    Kõrgus (mm)815
    Laius (mm)448
    Sügavus (mm)550
    SisevalgustusEi ole

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch SPV2XMX01E

    Bosch SPV2XMX01E

    Kirjutage oma ülevaade

    23 другие товары в данной категории: