Модульные системы (Домино), газ

Скидка! Bosch PIE811B15E Увеличить

Bosch PIE811B15E

Купив данный товар, вы получите 211 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 211 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 42,2 €.


PIE811B15E

2 119,0 €

-5%

2 230,6 €

Есть в наличии

  • TouchSelect

    Meie juhtelemendid tagavad täieliku juhitavuse. TouchSelectiga on lihtne soovitud keeduala reguleerida. Valige lihtsalt eelistatud võimsusaste. Lisaks aitab täiendav ReStart-funktsioon toiduvalmistamise veelgi hõlpsamaks muuta.

    PowerBoost

    Valmistage toitu suurema võimsusega Mõnikord on toiduvalmistamisel vaja pisut lisavõimsust. Meie induktsioonpliidiplaatide täiustatud PowerBoost-funktsioon lisab võimsust, et kiirendada toiduvalmistamist. Näiteks on nüüd võimalik keeta kaks liitrit vett peaaegu 50% kiiremini kui tavalise klaaskeraamilise pliidiplaadiga.

    QuickStart

    Alustage toiduvalmistamist kiiremini. QuickStart-funktsioon tuvastab, kuhu olete nõu pannud, ja kuvab juhtpaneelil automaatselt vastava keeduala. Saate kohe toiduvalmistamisega alustada, valides kiiresti soovitud võimsusastme.

    ReStart

    Salvestab valitud seadistuse Feature IconKui lülitate pliidiplaadi välja, salvestab see lühidalt viimati valitud seadistuse. Kui see lülitatakse lühikese aja jooksul uuesti sisse, saab viimast seadistust edasi kasutada.

    Induktsioontehnoloogia

    Induktsioonpliidiplaadid kuumutavad ainult vajalikku – panni või poti põhja. Mida see tähendab? Turvalisemat ja mugavamat kasutamist. Madalam temperatuur kaitseb nii suuremaid kui ka väiksemaid käsi põletuste eest. Lisaks sellele suudab induktsioonpliidiplaat ajada kaks liitrit vett keema kaks korda kiiremini kui tavaline klaaskeraamiline pliit ning säästab seeläbi rohkelt energiat.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    EAN kood4242005250271
    Netokaal25,4 kg
    TüüpTöötasapinna sisse koos pliidiplaadiga
    VärvMust
    Tootlikus, IEC(m3/h)332 - 575
    Juhtimise tüüpSensorjuhtimine
    Müratase (dB)68
    PäritolumaaHispaania
    Plaadi tüüpInduktsioon
    Raami värvRaamita
    Keedutsoonide arv4 tk
    Juhtimise tüüpSensorjuhtimine
    LapselukkOn
    TaimerOn
    Kõrgus (mm)223
    Laius (mm)802
    Sügavus (mm)522

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch PIE811B15E

    Bosch PIE811B15E

    Kirjutage oma ülevaade

    17 другие товары в данной категории: