Паровые духовки

Скидка! Bosch HRA578BB0S Увеличить

Bosch HRA578BB0S

Купив данный товар, вы получите 75 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 75 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 15,0 €.


HRA578BB0S

757,2 €

-5%

797,1 €

Есть в наличии

  • 3D Hotair

    Ühtlane küpsetamine kuni 3 tasandil. Nüüd saate küpsetada hõrgutisi, näiteks küpsiseid, samal ajal kuni 3 tasandil. 3D Hotairi ventilaator jaotab kuumust kiiresti ja ühtlaselt kogu ahju ulatuses. Lisaks saate küpsetada korraga ka 2 eri rooga, pannes näiteks ahju nii tänaõhtuse lasanje kui ka homse pikniku muffinid, muretsemata, et maitsed omavahel seguneksid.

    Hotair Steam

    Oivalised küpsetustulemused. Tänu kuumutusrežiimile Hotair Steam jaotatakse kuumust ja niiskust ahjus ühtlaselt. Tänu sellele jääb toit väljast krõbe ja seest mahlane.

    AutoPilot 30

    Saavutage iga roa puhul täiuslik tulemus. Kas sooviksite täiuslikke roogasid minimaalse vaevaga? Seda võimaldab AutoPilot 30 ehk 30 eelprogrammeeritud seadistust eri roogadele. Pärast roa ahju panemist valige menüüst sobilik automaatprogramm, sisestage roa kaal ja vajutage alustamisnuppu. Ülejäänu eest kannab hoolt AutoPilot. See valib õige küpsetusrežiimi, temperatuuri ja küpsetusaja ning lülitub ise välja, kui toit on valmis. Nüüd on oivaliste igapäevaroogade valmistamine veelgi lihtsam.

    Pürolüütiline isepuhastus

    Ahi, mis puhastab end ise. Ahju käsitsi küürimine võib olla väsitav ja ajakulukas. Meie pürolüütilised isepuhastuvad ahjud võimaldavad teil selle tülika kohustusega lõplikult hüvasti jätta. Valige lihtsalt puhastusfunktsioon ja vajutage alustamisnuppu, misjärel ahi kuumeneb sõltuvalt määrdumisastmest kuni 480 kraadini, põletades ära rasva- ja toidujäägid, ilma et oleks vaja kodukeemiat kasutada. Kui ahi on jahtunud, pühkige tuhk kokku ja ongi kõik. Nii on teil vähem koristamist ja rohkem aega oma hõrgutiste nautimiseks.

    Puhastusabi

    Hõlbus vahepealne puhastamine. Kas teie ahi on vaid kergelt määrdunud ja sooviksite seda kiiresti puhastada? Selleks pange põhjaplaadile umbes 400 ml vett ja tilk nõudepesuvahendit ning seadistage sobiv kuumutusrežiim, temperatuur ja kestus. Keskkonnahoidlik puhastussüsteem pehmendab ahjuseintel olevaid toidujääke, misjärel saate need lihtsalt kiiresti lapiga ära pühkida.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaal38,2 kg
    Ahju tüüpAurufunktsiooniga ahjud
    VärvMust
    EnergiaklassA
    Uputatavad juhtnupudOn
    TaimerOn
    LapselukkOn
    Ahju maht (L)71
    Ahju funktsioonide arv10
    PraetermomeeterOn
    Automaatsed programmidOn
    Kõrgus (mm)595
    Laius (mm)594
    Sügavus (mm)548

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch HRA578BB0S

    Bosch HRA578BB0S

    Kirjutage oma ülevaade

    9 другие товары в данной категории: