Стиральные машины с передней загрузкой

Bosch WAXH8E0LSN Увеличить

Bosch WAXH8E0LSN

Купив данный товар, вы получите 169 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 169 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 33,8 €.


WAXH8E0LSN

1 698,9 €

Есть в наличии

  • i-DOS automaatne doseerimine

    Säästa vett ja pesuvahendit. i-DOS automaatse doseerimise süsteemi abil hoolitsed oma pesu eest parimal moel. Lihtsalt täida pesuvahendi ja loputusvahendi anumad ning i-DOS andurid mõõdavad iga pesukorra jaoks välja paraja koguse pesuvahendit ja vett. Nii säästad pesuvahendit ja väldid mittevajalikku loputamist.

    AntiStain Plus

    Igale plekile sobiv plekieemaldus. Tee oma riided lihsalt ja automaatselt plekivabaks. AntiStain Plus süsteem eemaldab kindlalt ja usaldusväärselt kuni 16 tüüpi kangekaelseid plekke alates šokolaadist kuni muru ja punase veinini. Pesumasin reguleerib plekitüübi põhjal automaatselt temperatuuri, trumli liikumist ja leotusaega, et eemaldada kõik plekid täiesti automaatselt ja igasuguse eeltöötluseta.

    4D pesusüsteem Intensive Plusiga

    Veatu tulemus isegi täis masinaga. 4D pesusüsteem viib sinu pesu pesemise kogemuse uuele tasandile. Meie ülitõhus süsteem kombineerib otsesed veejoad täiendava tsentrifuugipesuga, et pesuvahendit ja vett maksimaalselt ära kasutada. Tänu sellele, et vesi ja pesuvahend nii tõhusalt läbi kanga tungivad, on tulemus veatu isegi täis pesumasinaga. Tugevalt määrdunud riiete puhul võib aga olla vaja lisavõimsust. Pesutsükli tõhusamaks muutmiseks vali lihtsalt 4D pesusüsteemi Intensive Plus funktsioon.

    Home Connect

    Nutikad seadmed muudavad elu lihtsamaks. Tulevik on kohal ja koputab sinu uksele. Home Connect on sinu tarkade seadmete ühenduslüli, mis võimaldab sul neid oma telefoni või tahvli kaudu juhtida.

    EcoSilence Drive™ garantii

    Garanteeritult vaikne ja kauakestev mootor. Ära lase pesumasinal õhtusöögilauas teistest üle rääkida. Boschi EcoSilence Drive™ on nii vaikne, et on lihtne unustada, et see üldse töötab. Harjavaba ja energiatõhus vaikne mootor kestab äärmiselt kaua ja sellel on 10-aastane garantii.

    AllergyPlus

    Tapab 99,99%* tuntud mikroobidest. AllergyPlus on karm mikroobide vastu, aga õrn tundlikule nahale, tagades hügieenilisema pesutulemuse. Kuna temperatuur püsib kogu pesemise ajal ühtlane, saavad pestud kangad hügieeniliselt puhtaks. Programm kõrvaldab tõhusalt mikroobid ja levinud allergia põhjustajad nagu tolmulestad. Põhjaliku loputusrežiimiga eemaldatakse pesult võimalikult palju pesuvahendi jääke. Naudi enneolematult hügieenilist pesutulemust. 

    SpeedPerfect

    Täiuslikud tulemused vähem kui poole ajakuluga. Kui aega napib, tuleb appi SpeedPerfect, mis vähendab pesuaega kuni 65%* võrra, tegemata kvaliteedi osas mitte mingeid järeleandmisi. SpeedPerfectit saab kasutada koos enamuse programmidega ning see sobib kõigile kangatüüpidele, ükskõik kui täis su masin ka poleks. Näiteks kui valid Mix programmi ja lülitad samal ajal sisse SpeedPerfecti, saad vaid 46 minutiga kuni 4 kilo segapesu põhjalikult puhtaks pesta.

    VarioDrum-süsteem

    Teie lemmikriiete võimas, kuid samal ajal õrn pesu. Teie lemmikriided või õrnad rõivad võivad korduva pesemise käigus kahjustada saada. VarioDrum-süsteemi unikaalne patenteeritud struktuur kasutab ühtlast veejaotust, et pesta mis tahes tüüpi pesu õrnalt ja tõhusalt ilma teie lemmikriideid venitamata, kortsutamata või kahjustamata. Olenevalt valitud programmist nihutavad tilgakujuliste elementidega disain ja asümmeetrilised labad teie pesu õrnalt trumli keskele hoolimata pöörlemissuunast. See ei taga üksnes rohkem määrdunud riiete intensiivset puhastamist, vaid garanteerib kogu masinasse pandud pesu kiirema ja põhjalikuma pesemise.

    Pesu lisamise funktsioon EasyToUse

    Pesu lisamise funktsiooniga ei jää miski enam kogemata pesust välja. Kas lapse sokk või üksik T-särk jäi pesust välja? Pole probleemi! Pesu lisamise funktsiooniga saad riideid pesutsüklite ajal lihtsasti lisada või eemaldada*. Lihtsalt vajuta pesu lisamise nuppu (Reload), ava uks, lisa ununenud esemed ja jätka pesemist.*Turvakaalutlustel ei ole võimalik pesu lisamise funktsiooni kasutada, kui vesi on kuumem kui 50 °C või kui veetase on liiga kõrge.

    Trumlipuhastuse meeldetuletus 

    Trumlipuhastusprogramm on mõeldud trumli puhastamiseks ja hooldamiseks, et tagada selle hügieenilisus. Pärast 20 tsüklit temperatuuril, mis on madalam kui 40 °C, tuletab pesumasin/pesumasin-kuivati automaatselt meelde, et aeg on trumlipuhastusprogrammiga trumlit puhastada.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaSaksamaa
    EAN kood4242005276424
    Netokaal83,1 kg
    TüüpEestlaetav
    VärvValge
    EnergiatarbimisklassB
    PesuklassA
    Maksimaalne täitekogus10 kg
    Tsentrifuugi kiirus (max)1400 p/min
    Invertermootoron
    Displeion
    Viitstarton
    Automaatne doseerimineon
    Kõrgus (сm)85
    Laius (cm)60
    Sügavus (cm)59

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch WAXH8E0LSN

    Bosch WAXH8E0LSN

    Kirjutage oma ülevaade

    30 другие товары в данной категории: