Вытяжки

Bosch DFL064A52 Увеличить

Bosch DFL064A52

Купив данный товар, вы получите 33 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 33 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 6,6 €.


DFL064A52

331,4 €

Есть в наличии

  • Vaikne töö 

    Teie külalised ei ole ainsad, kes tunnevad rõõmu lõõgastunud kokast. Selleks et saaksite toiduvalmistamise ajal juttu ajada, oleme teinud oma õhupuhastid nii vaikseks, et te ei pruugi neid tähelegi panna.

    EcoSilence Drive

    Püsimagnetergutusega EcoSilence Drive™-i mootor ei tekita mehaanilist hõõrdumist ja tänu sellele on võimsuskadu 0%. See tähendab, et mootor on äärmiselt tõhus, töökindel ja vastupidav. Kuna lisaks EcoSilence Drive™-i mootoritehnoloogiale on kasutatud suure jõudlusega puhurit, on teil võimalik säästa energiat, tegemata järeleandmisi jõudluses. Ühtlasi on see väga vaikne – erinevus on tõesti kuuldav.

    Suur väljatõmbekiirus 

    Pole vahet, kas teil on avatud plaaniga köök-elutuba või väike suletud köök – pakume igas suuruses köökidele optimaalset võimsust. Selleks peab väljatõmbekiirus või õhupuhasti võimsus olema toa ruumala jaoks sobilik.

    Metallist rasvafilter

    Meie rasvafiltrid tagavad värske õhu nii toiduvalmistamise ajal kui ka enne ja pärast. Toruühenduse ja retsirkulatsioonisüsteemiga õhupuhastid vajavad metallist rasvafiltreid, et filtreerida väljatõmmatavast õhust rasva ja muid tahkeid osakesi. Selleks et tagada filtrite maksimaalne tõhusus, puhastage neid umbes kord kuus käsitsi või nõudepesumasinas.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    EAN kood4242005231911
    Netokaal7,96 kg
    TüüpVäljatõmmatavad õhupuhastajad
    EnergiaklassA
    Hob2Hoodei ole
    VärvRoostеvaba
    Tootlikus, IEC(m3/h)174 - 405
    Juhtimise tüüpElektrooniline
    Kiirust4
    Müratase (dB)49 - 69
    Laius (cm)60
    PäritolumaaSaksamaa

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch DFL064A52

    Bosch DFL064A52

    Kirjutage oma ülevaade

    30 другие товары в данной категории: