Духовки с пиролизной очисткой

Скидка! Bosch HBG876EC7S Увеличить

Bosch HBG876EC7S

Купив данный товар, вы получите 140 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 140 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 28,0 €.


HBG876EC7S

1 408,2 €

-5%

1 482,3 €

Есть в наличии

  • PerfectBake plusi ja PerfectRoast plusiga integreeritav ahi kuvab automaatselt minutites aja, mis kulub täiuslike küpsetamis- ja röstimistulemuste saavutamiseks.
    4D Hotair – kuumuse ühtlane jaotumine tagab täiuslikud tulemused kõigil tasanditel.
    Funktsioon Assist – paljude toitude valmistamisel valitakse automaatselt optimaalne kuumutusrežiim, temperatuur ja küpsetusaeg.
    Pürolüütiline isepuhastus – tänu automaatsele isepuhastusele ei ole vaja ise puhastamisega vaeva näha.
    Home Connect – nutikad koduseadmed muudavad igapäevaelu lihtsamaks.

    Sina vali roog, ahi teeb ülejäänu.
    Pole kindel, milline seadistus kõige paremini sobib? Assist-funktsiooniga saad muretseda tähtsamate asjade pärast. Lihtsalt vali menüüst roog, mida valmistad, ning sinu ahiteeb ülejäänu. Ideaalne kuumutusrežiim, temperatuur ja küpsetusaegvalitakse automaatselt. See on täiuslikkus ühe nupuvajutusega.

    TFT-puuteekraan – lihtsalt kasutatav tänu selgele tekstile ja piltidele ning juhtrõngale.
    Meie intuitiivne puuteekraan ja reguleerimisrõngas muudavad ahju juhtimise lihtsaks. Ükskõik milliseid ahju sätteid soovid muuta, piisab reguleerimisrõnga keeramisest. TFT-puuteekraanilt leiad igal sammul kirja, pildid ja valitavad nupud, mis sind õiges suunas juhatavad. Nii on Sul igal ajal ahju funktsioonidest selge ülevaade.

    Ahi, mis puhastab end ise
    Ahju käsitsi küürimine võib olla väsitav ja ajakulukas. Meie pürolüütilised isepuhastuvad ahjud võimaldavad teil selle tülika kohustusega lõplikult hüvasti jätta. Valige lihtsalt puhastusfunktsioon ja vajutage alustamisnuppu, misjärel ahi kuumeneb sõltuvalt määrdumisastmest kuni 480 kraadini, põletades ära rasva- ja toidujäägid, ilma et oleks vaja kodukeemiat kasutada. Kui ahi on jahtunud, pühkige tuhk kokku ja ongi kõik. Nii on teil vähem koristamist ja rohkem aega oma hõrgutiste nautimiseks.

    Uute trendide ja nõuannete varamu.
    Kokandusmaailma uuendustega ühes rütmis püsimine nõuab üksjagu aega ja vaeva. Tänu Home Connectile on see nüüd käkitegu. Äpp tutvustab sulle nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu kiiresti ja mugavalt kõiki uusimaid meetodeid. Proovi need oma köögis järele! Meisterkokaks saamine on lihtsam kui kunagi varem.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaal39,24
    Ahju tüüpPürolüüs - isepuhastussüsteemiga ahjud
    VärvCarbon Must
    EnergiaklassA+
    Uputatavad juhtnupudEi ole
    TaimerOn
    LapselukkOn
    Ahju maht (L)71
    Ahju funktsioonide arv13
    PraetermomeeterEi ole
    Automaatsed programmidOn
    Kõrgus (mm)595
    Laius (mm)594
    Sügavus (mm)548

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch HBG876EC7S

    Bosch HBG876EC7S

    Kirjutage oma ülevaade

    18 другие товары в данной категории: