Духовки с пиролизной очисткой

Скидка! Electrolux EOF4P56X Увеличить

Electrolux EOF4P56X

Купив данный товар, вы получите 53 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 53 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 10,6 €.


EOF4P56X

538,9 €

-5%

567,3 €

Есть в наличии

  • 600 SurroundCook® ahjuga küpseb kõik alates krõbedast röstitud kanast kuni õrnade beseedeni ühtlaselt. Meie ahi tagab, et sisemine temperatuur oleks läbivalt ühtlane, kuna ventilaator ajab õhku ja kuumust ringi. Seega pole teil enam vaja roogasid pöörata ega plaate sättida.

    Mitmetasandiline küpsetamine – täiuslik ühtlus

    Nautige ühtlast küpsetamist mitmetasandilise küpsetamise abil. Täiendav ringküttekeha tähendab, et saate ühtlaselt küpsetada kahe tasandi ulatuses. Suurepärane glasuuriga küpsiste ja luksuslike pirukate valmistamiseks.

    Püsiva sära loob pürolüütiline puhastamine

    Meie nutika pürolüütilise puhastamise funktsiooniga pole ahju uue välimuse hoidmine raske töö. Isepuhastav tehnoloogia kuumutab ahju temperatuurini, mis muudab rasva ja muud toidujäägid tuhaks. See tähendab, et peate pühkima ainult põhja. Ärge veetke kunagi tervet päeva küürides.

    LED-ekraaniga taimer seadistab parima temperatuuri

    LED-ekraan soovitab teie valitud küpsetusfunktsioonist lähtuvalt õige temperatuuri, seega ei pea te kunagi mõistatama, milline temperatuur teie roale kõige paremini sobib. Saate temperatuure ikkagi käsitsi reguleerida ja seadistada alustamise ning lõpetamise aega.

    Kiire, tõhus ja ühtlane toiduvalmistamine

    Ühtlase küpsetamise süsteem tsirkuleerib kuumuse läbi ahju, tagades toidu küpemise nii, et roa pööramise vajadus puudub. Meie tehnoloogia tähendab, et teie ahi soojeneb kiiremini, säästes teie aega ja energiat.

    Libisege maitsva toiduvalmistuse juurde Easy Entryga

    Libistage pannid ahju pingutuseta Easy Entryga. Oleme ahju siinid disaininud selliselt, et isegi raske anumaga resti või panni saab hõlpsasti ahju libistada. Lihtsaks puhastuseks on need eemaldatavad.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaItaalia
    EAN kood7332543717514
    Netokaal31,7 kg
    Ahju tüüpPürolüüs - isepuhastussüsteemiga ahjud
    VärvRoostevaba
    EnergiaklassA
    Uputatavad juhtnupudOn
    TaimerOn
    LapselukkEi ole
    Ahju maht (L)72
    Ahju funktsioonide arv9
    PraetermomeeterEi ole
    Automaatsed programmidEi ole
    Kõrgus (mm)589
    Laius (mm)594
    Sügavus (mm)569

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Electrolux EOF4P56X

    Electrolux EOF4P56X

    Kirjutage oma ülevaade

    18 другие товары в данной категории: