Электрические духовки

Скидка! Bosch HBG517CS1S Увеличить

Bosch HBG517CS1S

Купив данный товар, вы получите 59 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 59 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 11,8 €.


HBG517CS1S

594,0 €

-5%

625,3 €

Уточните срок поставки

  • Lihatermomeeter

    Ideaalne valmidusaste. Pole vahet, kas eelistate rostbiifi vähe-, keskmiselt või läbiküpsetatud kujul – tänu integreeritud lihatermomeetrile saavutate liharoogade puhul alati soovitud valmidusastme, kuna termomeetris olev andur mõõdab pidevalt liha sisetemperatuuri. Lisaks on lihatermomeeter ühendatud ahjuga ja seetõttu ei ole vaja ahju käsitsi reguleerida. Kui saavutatud on soovitud sisetemperatuur, kõlab helimärguanne ja ahi lülitub automaatselt välja. Selle tulemuseks on pingutuseta valminud täiusliku küpsusastmega liharoog.

    3D Hotair

    Ühtlane küpsetustulemus kuni kolmel tasandil Feature IconSee funktsioon jaotab kuumust kiiresti ja ühtlaselt kogu ahjus, võimaldades valmistada toitu korraga kuni kolmel eri tasandil. Saate küpsetada ühel ajal magusaid ja soolaseid roogasid, ilma et nende maitsed seguneksid.

    AutoPilot 10

    Automaatne ja mugav toiduvalmistamine. AutoPilot 10 tagab, et kõik road õnnestuvad suurepäraselt. Pärast toidu ahju panemist valige menüüst 10 saadaoleva valiku hulgast sobilik automaatprogramm. Seejärel lisage toidu kaal ja vajutage alustamisnuppu. Nüüd haarab AutoPilot ohjad enda kätesse ning paneb paika küpsetusrežiimi, temperatuuri ja valmistusaja. Kõigele lisaks lülitab see programmi küpsetamise lõpuajale lähenedes välja. Kuna mõne roa valmistamisel on vaja kasutada koos AutoPilotiga kaanega ahjunõud, püsivad ka siseseinad puhtad. Toiduvalmistamine ei saaks olla lihtsam.

    Puhastusabi

    Hõlbus vahepealne puhastamine Feature IconKas teie ahi on vaid kergelt määrdunud ja sooviksite seda kiiresti puhastada? Selleks pange põhjaplaadile umbes 400 ml vett ja tilk nõudepesuvahendit ning seadistage sobiv kuumutusrežiim, temperatuur ja kestus. Keskkonnahoidlik puhastussüsteem pehmendab ahjuseintel olevaid toidujääke, misjärel saate need lihtsalt kiiresti lapiga ära pühkida.

    SoftClose

    Sujuv ja pehme Feature IconAhjuukse kasutamine on nüüd mugavam kui kunagi varem. Spetsiaalne summutusmehhanism takistab selle pauguga kinniminekut. Kui annate uksele selle sulgemiseks õrna tõuke, siis see peatub pisut enne lõppu ning läheb seejärel sujuvalt ja vaikselt kinni. See tagab nii ahju kui ka ahjuukse pika eluea.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaHispaania
    EAN kood4242005293773
    Netokaal34,3 kg
    Ahju tüüpElektrilised ahjud
    VärvRoostevaba
    EnergiaklassA
    Uputatavad juhtnupudOn
    TaimerOn
    LapselukkOn
    Ahju maht (L)71
    Ahju funktsioonide arv7
    PraetermomeeterOn
    Automaatsed programmidOn
    Kõrgus (mm)595
    Laius (mm)594
    Sügavus (mm)548

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch HBG517CS1S

    Bosch HBG517CS1S

    Kirjutage oma ülevaade

    30 другие товары в данной категории: