Морозильная камера внизу

Скидка! Samsung BRB30715EWW EF Увеличить

Samsung BRB30715EWW/EF

Купив данный товар, вы получите 92 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 92 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 18,4 €.


BRB30715EWW/EF

929,1 €

-5%

978,0 €

Есть в наличии

  • Mahlakas värskus

    TWIN COOLING PLUS
    Optimeeri külmiku temperatuuri ja niiskustaset, kasutades eraldiseisvat külmutust. Twin Cooling Plusi funktsioon aitab hoida toitu selle jaoks vajalikes tingimustes ning kaitseb maitset, hoides ära lõhnade segunemist. Tänu kõrgele niiskustasemele säilib ka riknev toit värskena.

    Jäävaba värskus
    NO-FROST FUNKTSIOON
    Ära kuluta aega ega energiat külmiku sulatamisele. Härmatisevaba tehnoloogia suurendab püsiva temperatuuri hoidmiseks õhuringlust, tänu millele ei saa jää koguneda. Ühtlasi saavutab külmik tänu tehnoloogiale kiiresti soovitud temperatuuri nii, et jahutussüsteemi koormus on väiksem, tänu millele kestab see kauem.

    Külmikus on rohkem ruumi
    SPACEMAXI™ TEHNOLOOGIA
    Tänu SpaceMaxi™ tehnoloogia efektiivsusele on külmiku seinad õhemad, nii et selle sees on ruumi rohkem, ent külmik ei nõua paigutamiseks varasemast enam ruumi.

    Paindlik hoiustamiskeskkond ühe nupuvajutusega
    COOL SELECT+
    Naudi Cool Select+ abil paindlikku võimalust luua toidu külmikus hoiustamiseks vajalikud tingimused. Ühe nupuvajutusega saad muuta külmikus olevat režiimi ja temperatuuri: vali jahe (2 °C), külm (-1 °C), kerge sügavkülmutus (-5 °C) või sügavkülmutus (-15-23 °C).

    Optimaalne niiskustase
    FRESH ZONE
    Säilita puu- ja juurviljade värskust ja maitset kauem. Fresh Zone on otstarbekas sahtel, mis on ideaalne rikneva toidu hoiustamiseks. Sahtli tihendid aitavad hoida optimaalset niiskust, takistades selle liigset väljavoolu.

    Külm püsib sees
    METALLIST JAHUTUSPLAAT
    Hoia külmikus optimaalset temperatuuri, et toit püsiks värske ka siis, kui avad ja sulged külmiku ust sageli. Metallist jahutusplaat hoiab külmikus olevat jahedust ning taastab selle, kui uks on vahepeal lahti. Lisaks on jahutusplaat esmaklassilise välimusega ning kergesti puhastatav.

    Mahuta rohkem ukseriiulitele
    VARIETY GUARD
    Kasuta külmiku uksepinda paindlikumalt, et saaksid hoiustada rohkem ning raisata vähem ruumi. Variety Guardi disain võimaldab sul lisada ukse külge kuni viis riiulit just sulle sobivasse kohta. Nii saad tõhusalt hoiustada laia valikut eri suuruses esemeid.

    Saa toit hõlpsasti kätte
    SÜGAVKÜLMA KERGESTI LIBISEVAD RIIULID
    Sügavkülmast toiduaineid otsides ei pea sa läbima takistusrada. Kergesti libisevad riiulid liiguvad hõlpsasti sügavkülmutist välja ja sisse, aidates sul külmutatud toitu tõhusalt hoiustada, paigutada ja kätte saada. Nii leiad kiirelt üles ka asjad, mis on riiuli tagaosas.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    TüüpSügavkülma osa all
    PaigaldusKappi
    IntegreerimisviisUks uksele
    EnergiaklassE
    Üldmaht, netto ( l )298
    Jahekambri maht, netto ( l )224
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )74
    Külmutusvõimsus (kg/24h)6
    Külmapidavus (h)6
    JuhtimineElektrooniline
    NO FROSTOn
    KiirkülmutusOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)35
    Kõrgus (mm)1935
    Laius (mm)54
    Sügavus (mm)55

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Samsung BRB30715EWW/EF

    Samsung BRB30715EWW/EF

    Kirjutage oma ülevaade

    30 другие товары в данной категории: