Стиральные машины с передней загрузкой

Bosch WAJ240L3SN Увеличить

Bosch WAJ240L3SN

Купив данный товар, вы получите 49 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 49 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 9,8 €.


WAJ240L3SN

493,1 €

Уточните срок поставки

  • EcoSilence Drive™

    Sinu kauakestev ja eriti vaikne pesumasin. Mürarikas kodu on kõike muud kui lõõgastav. Just sellepärast sündis meie inseneride koostöös pesumasina mootor EcoSilence Drive™. See harjadeta ning energiasäästlik mootor vähendab optimaalselt hõõrdemüra ja on loodud sind pikalt rõõmustama.

    SpeedPerfect

    Täiuslikud tulemused vähem kui poole ajakuluga. Kui aega napib, tuleb appi SpeedPerfect, mis vähendab pesuaega kuni 65%* võrra, tegemata kvaliteedi osas mitte mingeid järeleandmisi. SpeedPerfectit saab kasutada koos enamuse programmidega ning see sobib kõigile kangatüüpidele, ükskõik kui täis su masin ka poleks. Näiteks kui valid Mix programmi ja lülitad samal ajal sisse SpeedPerfecti, saad vaid 46 minutiga kuni 4 kilo segapesu põhjalikult puhtaks pesta.

    Pesu lisamise funktsioon EasyToUse

    Pesu lisamise funktsiooniga ei jää miski enam kogemata pesust välja. Kas lapse sokk või üksik T-särk jäi pesust välja? Pole probleemi! Pesu lisamise funktsiooniga saad riideid pesutsüklite ajal lihtsasti lisada või eemaldada*. Lihtsalt vajuta pesu lisamise nuppu (Reload), ava uks, lisa ununenud esemed ja jätka pesemist.*Turvakaalutlustel ei ole võimalik pesu lisamise funktsiooni kasutada, kui vesi on kuumem kui 50 °C või kui veetase on liiga kõrge.

    AntiVibration-disainiga küljeseinad

    Hiirvaikne pesumasin. Küljeseinte uuenduslik AntiVibration-disain ei ole ainult pilkupüüdev, vaid pakub ka paremat stabiilsust ja vähendab vibratsiooni. Lisaks sellele reguleerib täiustatud isolatsioon ka mürataset ja tänu sellele töötavad Boschi pesumasinad väga vaikselt isegi tsentrifuugimistsükli ajal.

    TimeDelay-funktsioon

    TimeDelay-funktsioon Saate pesutsükli algust edasi lükata, et masin lõpetaks pesemise just siis, kui soovite. Kui olete magama minemas, siis lihtsalt lükake algusaega edasi, et programm lõpetaks hommikul.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaPoola
    EAN kood4242005185948
    Netokaal68,5 kg
    TüüpEestlaetav
    VärvValge
    EnergiatarbimisklassC
    PesuklassA
    Maksimaalne täitekogus8 kg
    Tsentrifuugi kiirus (max)1200 p/min
    Invertermootoron
    Displeion
    Viitstarton
    Automaatne doseerimineei ole
    Kõrgus (сm)85
    Laius (cm)60
    Sügavus (cm)55

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch WAJ240L3SN

    Bosch WAJ240L3SN

    Kirjutage oma ülevaade

    30 другие товары в данной категории: