Сушильные машины

AEG T9DEC68S Увеличить

AEG T9DEC68S

Купив данный товар, вы получите 105 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 105 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 21,0 €.


T9DEC68S

1 052,3 €

Есть в наличии

  • 3DSCAN-TEHNOLOOGIA. TÄPPISKUIVATUS
    FiberPro-süsteem koos 3DScan-tehnoloogiaga jälgib sensorite abil riiete niiskussisaldust. See tuvastab niiskuse ja reguleerib aega täpse kuivatuse tagamiseks. Seda ka paksude ja kihiliste riiete puhul. Võrreldes tavalise õhkkuivatusega säilitavad sulejoped oma välimuse ja kuni 30% parema soojuspidavuse.

    RIIETE LÄBIMÕELDUD HOOLDUS
    Meie unikaalse AbsoluteCare® süsteemi programmid juhivad kuivati trumlipöördeid ja temperatuuri väga hoolikalt. Sarnaselt lamekuivatusele hoitakse villaseid esemeid trumlis paigal. Õueriiete kuivatamisel kasutatakse kindlat temperatuuri, et säilitada nende veekindlaid omadusi. Kõigi materjalide puhul rakendatakse põhjalikuks kuivatamiseks sobivaid pöördeid ja temperatuuri, tagades sel moel ka riiete hea kvaliteedi ja välimuse.

    VALMIS KANDMISEKS SEGAPESU MIX XL-PROGRAMMIGA
    Segapesu XL-programmil on optimeeritud õhuvoog ja kuumusejaotus, et kuivatada puuvillaseid, süneetilisi ja nende kahe segust riideid täpselt. Ei mingit pesu sorteerimist pesemise ja kuivatamise vahel. Rõivad tulevad masinast välja 30% vähem kortsununa ja vähem jäikadena, kui õhu käes kuivatades. Riided on vähem kortsus, valmis kandmiseks ning seljas mugavad.

    TURVALISED MADALAD TEMPERATUURID
    Võrreldes tavaliste trummelkuivatitega eemaldab AEG SensiDry-tehnoloogia riietest niiskuse poole madalamal temperatuuril ilma kuivatusaega oluliselt pikendamata. Nii kaitstakse riideid ebavajaliku kuumuse eest. Sel moel säilitavad esemed pikema aja jooksul oma värske välimuse. Ning madala temperatuuri kasutamine säästab ka energiat.

    TÕHUS JA MURETU FILTER
    Ülimalt efektiivne, käepärane ja hõlpsalt puhastatav ÖKOFlow Filter System kuulub vaid AEG kuivatite juurde. Tavalistel kuivatitel on mitu filtrit. Kui te neid kõiki korralikult ei puhasta, kasvab energiatarbimine. AEG masinad kuivatavad kogu pesu edukalt vaid ühe filtri abil, tehes seda efektiivselt ja energiatõhusalt.

    3DSCAN-TEHNOLOOGIA. TÄPPISKUIVATUSFiberPro-süsteem koos 3DScan-tehnoloogiaga jälgib sensorite abil riiete niiskussisaldust. See tuvastab niiskuse ja reguleerib aega täpse kuivatuse tagamiseks. Seda ka paksude ja kihiliste riiete puhul. Võrreldes tavalise õhkkuivatusega säilitavad sulejoped oma välimuse ja kuni 30% parema soojuspidavuse.
    RIIETE LÄBIMÕELDUD HOOLDUSMeie unikaalse AbsoluteCare® süsteemi programmid juhivad kuivati trumlipöördeid ja temperatuuri väga hoolikalt. Sarnaselt lamekuivatusele hoitakse villaseid esemeid trumlis paigal. Õueriiete kuivatamisel kasutatakse kindlat temperatuuri, et säilitada nende veekindlaid omadusi. Kõigi materjalide puhul rakendatakse põhjalikuks kuivatamiseks sobivaid pöördeid ja temperatuuri, tagades sel moel ka riiete hea kvaliteedi ja välimuse.
    VALMIS KANDMISEKS SEGAPESU MIX XL-PROGRAMMIGASegapesu XL-programmil on optimeeritud õhuvoog ja kuumusejaotus, et kuivatada puuvillaseid, süneetilisi ja nende kahe segust riideid täpselt. Ei mingit pesu sorteerimist pesemise ja kuivatamise vahel. Rõivad tulevad masinast välja 30% vähem kortsununa ja vähem jäikadena, kui õhu käes kuivatades. Riided on vähem kortsus, valmis kandmiseks ning seljas mugavad.
    TURVALISED MADALAD TEMPERATUURIDVõrreldes tavaliste trummelkuivatitega eemaldab AEG SensiDry-tehnoloogia riietest niiskuse poole madalamal temperatuuril ilma kuivatusaega oluliselt pikendamata. Nii kaitstakse riideid ebavajaliku kuumuse eest. Sel moel säilitavad esemed pikema aja jooksul oma värske välimuse. Ning madala temperatuuri kasutamine säästab ka energiat.
    TÕHUS JA MURETU FILTERÜlimalt efektiivne, käepärane ja hõlpsalt puhastatav ÖKOFlow Filter System kuulub vaid AEG kuivatite juurde. Tavalistel kuivatitel on mitu filtrit. Kui te neid kõiki korralikult ei puhasta, kasvab energiatarbimine. AEG masinad kuivatavad kogu pesu edukalt vaid ühe filtri abil, tehes seda efektiivselt ja energiatõhusalt.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaPoola
    EAN kood7332543697281
    Netokaal48.8 kg
    TüüpSoojuspumbaga kuivati
    EnergiaklassA+++
    Max täitekogus (kg)8
    Kõrgus (cm)85
    Laius (cm)60
    Sügavus (cm)64
    Müra, kuivatamisel (dB)64

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    AEG T9DEC68S

    AEG T9DEC68S

    Kirjutage oma ülevaade

    12 другие товары в данной категории: