Двусторонние холодильники

Скидка! Bosch KAI93AIEP Увеличить

Bosch KAI93AIEP

Купив данный товар, вы получите 183 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 183 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 36,6 €.


KAI93AIEP

1 838,9 €

-5%

1 935,7 €

Уточните срок поставки

  • MultiBox-sahtel

    Optimaalne hoiuruum värsketele toiduainetele. Puu- ja köögiviljade säilitamine pole kunagi varem nii lihtne olnud. MultiBox-sahtel sobib suurepäraselt värskete toiduainete hoidmiseks ja võimaldab neile hõlpsalt juurde pääseda.

    LED-valgustus

    Hästi valgustatud külmiku sisu. LED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid tarbivad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ega vaja seadme eluea vältel väljavahetamist.

    VarioZone

    Ülimalt paindlik sügavkülmik Feature IconKui vajate sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saate hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Suuri toiduaineid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt üksteise peale virnastada.

    Puhkuserežiim

    Energia kokkuhoid, kui olete ära Kui aktiveeritud on puhkuserežiim, hoitakse temperatuuri jahekapis +14 °C juures ja sügavkülmikus −18 °C juures, kaitstes sellega külmutatud toiduaineid ja takistades samal ajal jahekapis energia raiskamist.

    SuperCooling

    Lahedalt jahe külmik. Aktiveerige enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW

    Päritolumaa Hiina
    Netokaal 115,9 kg
    EAN kood 4242005191642
    Tüüp Side-by-Side
    Energiaklass E
    Värv Roostevaba
    Üldmaht, netto ( l ) 533
    Jahekambri maht, netto ( l ) 380
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 220
    Külmutusvõimsus (kg/24h) 13
    Külmapidavus (h) 6
    Juhtimine Elektrooniline
    Displei On
    NO FROST On
    Veeühendus Veepaagiga
    Kiirkülmutus On
    Avatud ukse alarm On
    Müratase (dB) 42
    Kõrgus (mm) 1787
    Laius (mm) 908
    Sügavus (mm) 707

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch KAI93AIEP

    Bosch KAI93AIEP

    Kirjutage oma ülevaade

    30 другие товары в данной категории: