Hariduslikud puidust mänguasjad

Allahindlus! Magnetilise külgetõmbe teadus – Masterkidzi õppenõukogu Näita suuremat

Magnetilise külgetõmbe teadus – Masterkidzi õppenõukogu

Ostes antud toote, kogute 17 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 17 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 3,4 €.


ME09616

171,5 €

180,5 €

-9,0 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Magnet on põnev asi, mis köidab iga väikelapse tähelepanu. Tänu sellele fantastilisele harivale mänguasjale saab teie laps teada, kuidas magnet töötab, mida see võib ja ei saa meelitada ning mis on poolused ja tõrjumine.

    Masterkidzi õppetahvel on varustatud erinevate materjalidega konteineritega ja magnetitega, mille abil saab kontrollida, millised materjalid tõmbavad ligi ja millised mitte. Katsetades saab teie laps teada, mis magneti ligi tõmbab.

    Sammas on ka fantastiline element, mille üleval ja all on magnetid, tänu millele jääb keskel olev magnet rippuma. Tundub, et ta leviteerib mingi võluloitsu tõttu. See on aga puhas füüsika.

    Tahvlil on ka raudviilidega täidetud toru. Viilid järgivad magnetit imeliselt, mis on silmale väga meeldiv. Laps saab mängida, jälgides kaunilt paigutatud viile.

    Masterkidz mänguasjad  on kvaliteetsed, vastupidavad ja turvalised puidust õppemänguasjad. Mõeldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele. Loominguline, seikluslik ja hariv lõbu – need on selle kaubamärgi mänguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi Montessori meetodiga. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli või restorani. Loo täiuslik mängunurk või suureformaadiline õppesein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Valgustatud lauad, mängupaneelid värvidega. Temaatilised haridusmoodulid ja palju muud. Uskumatu hulk tarvikuid ja lõputud võimalused loominguliseks mänguks.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 46 x 46 x 10,3 (cm)
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline
    • Pakendi suurus 46,5 x 15,2 x 47 (cm)
    • Kaalud 3,5 kg

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Magnetilise külgetõmbe teadus – Masterkidzi õppenõukogu

    Magnetilise külgetõmbe teadus – Masterkidzi õppenõukogu

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: