Hariduslikud puidust mänguasjad

Allahindlus! Viga Sensory Board, Manipuleerimine, Haridus, Krokodill Näita suuremat

Viga Sensory Board, Manipuleerimine, Haridus, Krokodill

Ostes antud toote, kogute 15 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 15 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 3,0 €.


50346

153,8 €

161,9 €

-8,1 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Esimene element on krokodilli pea. Siit leiab väikelaps labürindid, mille kaudu saab paigutatud elemente juhtida, harjutades käte ja sõrmede liikuvust. Lisaks leiame siit käike, mis panevad meie krokodilli silmad liikuma! Rattaid saab vabalt ümber paigutada, otsides uusi paigutusvõimalusi.

    Teine mängulaud sisaldab ringikujulist labürinti. Labürindi sees on metallkuul. Lapse ülesanne on ratast keerata, et pall õigesse punkti viia. Laps mitte ainult ei veeda suurepäraselt aega, vaid treenib ka keskendumisvõimet, tähelepanu ning analüütilist, loogilist mõtlemist.

    Kolmandal tahvlil on värviliste taldrikutega muusikapaneel, mis sobivad suurepäraselt mudilase esimeseks instrumendiks, ja sälklaud, mis teeb hääli ka seda puupulgaga hõõrudes. Kolmandal tahvlil on ka turvaline peegel.

    Järgmisel laual on sensatsiooniline magnetlabürint kahe pulgaga pallide liigutamiseks. Tänu sellele, et meie krokodillil on 2 magnetpulka, saab väikelaps mõlema käe efektiivsust korraga treenida või sõbraga mängida. Lisaks on iga punkti juures numbrid, tänu millele hakkab laps numbreid ja nende järjekorda pähe õppima ja õppima. Kogu neljas tahvel treenib mälu, keskendumist, visuaalset taju, iseseisvust ja aja organiseerimist.

    Viimane element on kolme erineva 3D-labürindiga saba. Klotside ja helmestega manipuleerimise ja läbi metalli, värviliste varraste juhtimise võimalus pakub huvi igale lapsele, kes saab siin ka oma käte liigutusi harjutada.

    Tahvel tõmbab mängu terve rühma lapsi, kes õpivad rühmas tegutsema ja mängu ajal kaaslastega suhtlema.

    Tahvel aitab harjutada:

    - keskendumist,
    - iseseisvust,
    - aja organiseerimist,
    - harjutab mälu,
    - loogilist mõtlemist,
    - käte ja sõrmede liikuvust

    . Tahvlit saavad korraga kasutada ka vähesed lapsed, tänu millele õpivad nad rühmas tegutseda ja eakaaslastega suhelda.

    Kogu on valmistatud lakitud puidust, värvitud lastekindlate värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu.

    Pakendi mõõdud: 187 x 61 x 16,5 cm

    Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja haridusasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti reaalsust moonutada, pakub tootja uuenduslikku valikut, mis on valmistatud ökoloogilise tootmisprotsessi käigus saadud looduslikest materjalidest.Puittoodete ohutus ja kvaliteet on ettevõtte jaoks prioriteet. Vigi, tootja hoolitses selle eest, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 174,5 x 60 cm
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline
    • Pakendi suurus Mõõdud 91 x 32 x 10 cm

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Viga Sensory Board, Manipuleerimine, Haridus, Krokodill

    Viga Sensory Board, Manipuleerimine, Haridus, Krokodill

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: