Hariduslikud puidust mänguasjad

Allahindlus! Külmkapimagnetid Puidust Dinosaurused Viga Mänguasjad 20 tk Näita suuremat

Külmkapimagnetid Puidust Dinosaurused Viga Mänguasjad 20 tk

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


50289

13,2 €

13,8 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Lastel on erinevad huvid ja neile meeldib ümbritseda end esemetega, mis on neile meeldiva teemaga selgelt seotud. Need võivad olla autod, tuletõrjujad, aga sageli ka dinosaurused. Eelajaloolised loomad ei pruugi olla tüüpilised kallid, keda kaisutada, kuid äratavad nad kõige nooremates kaastunnet.

    20 magnetist koosnev komplekt, mis kujutab dinosauruseid ja nendega seotud keskkonnaelemente, nagu palmid või vulkaan. Tõeline dinosauruste fänn tunneb nende üle kindlasti rõõmu, kuna suudab olemasolevatest elementidest erinevaid maastikke korraldada.

    Magnetid sobivad suurepäraselt külmiku kaunistamiseks, kuid võid neid kasutada ka laudadel või muudel pindadel, kuhu magnet tõmbab.

    Need sobivad suurepäraselt ka õppevahendiks dinosauruste teemaliste tundide ajal! Lastel on hea meel näha, millised nägid välja olendid, kes varem meie planeedil ringi kõndisid ja sellel valitsesid.

    Pildid on valmistatud kvaliteetsest puidust.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Pakendi suurus 27 x 17,5 x 17,5 (cm)

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Külmkapimagnetid Puidust Dinosaurused Viga Mänguasjad 20 tk

    Külmkapimagnetid Puidust Dinosaurused Viga Mänguasjad 20 tk

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: