Hariduslikud puidust mänguasjad

Allahindlus! MASTERKIDZ liivaraam + tarvikud Näita suuremat

MASTERKIDZ liivaraam + tarvikud

Ostes antud toote, kogute 24 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 24 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 4,8 €.


ME07216

242,3 €

255,1 €

-12,8 €

Tarnija laos, tarne 3-5 tööpäeva

  • Mis puutub lapse arengusse, siis Masterkidzi kaubamärk vastab ootustele. Iga õppevahendi element on läbi mõeldud ja arendab noore spetsiifilisi oskusi.

    Mida me harjutame:

    - peenmotoorikat

    - keskendumine

    - loovus

    - ruumiline kujutlusvõime

    - kunstilised võimed

    - kujundid

    - värvid

    Raami saab täiendada kerge ja käepärase LED valguspaneeliga , mis on disainitud ideaalselt sobima multifunktsionaalse ratastel lauaga Masterkidz . Tänu ratastele saab laua hõlpsasti kõikjale asetada .

    Täiendavaks mugavuseks on paneeli toide läbi Micro USB . Enamik tavalisi telefonilaadijaid töötab valguspaneeliga korralikult, nii et toiteallikaga pole kunagi vähimatki probleemi.

    Paneeli valgust saab juhtida kaugjuhtimispuldiga . Igat värvi, mis koosneb punasest, rohelisest ja sinisest, on võimalik reguleerida või valida eelseadistatud värvide hulgast. Saate valida kolme kuvarežiimi vahel : vikerkaarevärvide korduv režiim , äikesetormi režiim , rahustavate värvide loomine .

    Valguspaneel kombineerituna liivavärvi raamiga on ideaalne viis lõbutsemiseks. Tänu raamile ei levi liiv lauast kaugemale.

    Masterkidz mänguasjad  on kvaliteetsed, vastupidavad ja turvalised puidust õppemänguasjad. Mõeldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele. Loominguline, seikluslik ja hariv lõbu – need on selle kaubamärgi mänguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi Montessori meetodiga. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli või restorani. Loo täiuslik mängunurk või suureformaadiline õppesein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Valgustatud lauad, mängupaneelid värvidega. Temaatilised haridusmoodulid ja palju muud. Uskumatu hulk tarvikuid ja lõputud võimalused loominguliseks mänguks.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 54 x 54 x 15 cm
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline
    • Täitmise materjal Puit

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    MASTERKIDZ liivaraam + tarvikud

    MASTERKIDZ liivaraam + tarvikud

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: