Hariduslikud puidust mänguasjad

Allahindlus! Puidust mäng MASTERKIDZ Learning Emotions Näita suuremat

Puidust mäng MASTERKIDZ Learning Emotions

Ostes antud toote, kogute 4 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 4 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,8 €.


MK15211

47,3 €

49,8 €

-2,5 €

Tarnija laos, tarne 3-5 tööpäeva

  • Manuaalne õppetahvel  arendab laste emotsionaalset intelligentsust, õpetab neid ära tundma emotsioone ja tundeid, sealhulgas: hirm, rõõm , kurbus või viha.  

    Tahvel koosneb 4 plokist  , millega laps saab järjestada kuni 64 erinevat nägu, mis väljendavad erinevaid tundeid. Selle tabeli abil sooritatavad harjutused  pakuvad suurepäraseid  võimalusi õpetada lastele, kuidas  oma emotsioone õigesti juhtida,  kuidas emotsioonidega toime tulla ja mida need tähendavad. Toode sobib individuaalseks tööks nii kodus kui ka spetsialiseeritud kontorites.

    1. harjutus

    Veereta täringut.Paluge lapsel asetada 4 puuklotsi nii, et näoilmed ühtiksid täringul oleva mustriga. See on hea harjutus lapsele jälgida, kuidas muutused meie silmades, huultel jne meie emotsioone mõjutavad.

    2. harjutus

    Paluge oma lapsel kasutada 4 puuklotsi ja seada need nii, et näidata oma emotsioone täna. See julgustab last oma tundeid väljendama, et vanemad ja õpetajad saaksid neid paremini mõista. Veelgi olulisem on see, et me saame õpetada neile ka emotsionaalset juhtimist, kuidas oma emotsioonidega toime tulla, mida need tähendavad.

    3. harjutus

    Veeretage teist täringut. Paluge lastel paigutada 4 puuklotsi nii, et oleks näha, milliseid emotsioone nad kuubil näidatud olukorraga kokku puutudes tunnevad. On 6 erinevat olukorda ja lapsed võivad samale olukorrale erinevalt reageerida. Näiteks kui lapsed näevad koera, on mõned väga õnnelikud, sest nad armastavad loomi. Mõned aga kardavad, sest kardavad koeri. Vanemad või õpetajad peaksid küsima lastelt, miks neil on selles olukorras sellised reaktsioonid. See on väga hea harjutus laste ja täiskasvanute vahel laste paremaks mõistmiseks. Samuti annab see täiskasvanutele suurepärased võimalused õpetada oma lapsi oma emotsioone õigesti juhtima.

    4. harjutus

    Tundekasvatuses on oluline ka see, et meie lapsed õpiksid tundma ja mõistaksid teiste tundeid. See on üks põhioskusi, mida lapsed peavad õppima. Võime paluda lapsel ära arvata teise lapse tunded ja kasutada näoilme saamiseks 4 puupulka.

    Mänguasi on valmistatud täielikult puidust. Valides Masterkidzi puidust mänguasjad  , hoolite keskkonnast ja piirate plastijäätmete teket.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 28 x 28 x 3,2 (cm)

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Puidust mäng MASTERKIDZ Learning Emotions

    Puidust mäng MASTERKIDZ Learning Emotions

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: