Hariduslikud puidust mänguasjad

Allahindlus! Viga õppenõukogu puidust keerdhammasrataste FSC sertifikaat Näita suuremat

Viga õppenõukogu puidust keerdhammasrataste FSC sertifikaat

Ostes antud toote, kogute 2 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 2 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,4 €.


59854

23,5 €

24,7 €

-1,2 €

  • Suurepärane lõbu tundideks. Viga Toysi puidust õppetahvel tutvustab väikelastele hammasratastel põhinevate mehhanismide maailma. Mänguasi ergutab nende kujutlusvõimet ja värvilised ringid võivad olla abiks värvide õppimisel.

    Laste ülesandeks on hammasrattad paigutada nii, et ühe keeramine paneks kõik teised liikuma. Mõistatuse lahendamiseks on palju võimalusi, nii et võime olla kindlad, et mäng tekitab sõltuvust paljudeks tundideks ja sellega ei hakka kiiresti igav.

    Komplekti kuulub tihvtidega puitlaudis ja 11 värvilist hammasratast.

    Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Tunnustuse pälvisid nende uuenduslikud ideed, sh. Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja õppeasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti reaalsust moonutada, pakub tootja uuenduslikku sarja, mis on valmistatud ökoloogiliste tootmisprotsesside käigus saadud looduslikest materjalidest. Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet, tootja jälgis, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud P: 300 mm x K: 24 mm x L: 300 mm
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline
    • Pakendi suurus P: 310 mm x K: 48 mm x L: 310 mm

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Viga õppenõukogu puidust keerdhammasrataste FSC sertifikaat

    Viga õppenõukogu puidust keerdhammasrataste FSC sertifikaat

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: