Mängu tahvlid ja aksessuaarid

Allahindlus! MASTERKIDZ värviliste mängusilindrite komplekt, 48 tk. Näita suuremat

MASTERKIDZ värviliste mängusilindrite komplekt, 48 tk.

Ostes antud toote, kogute 19 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 19 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 3,8 €.


ME13057

199,8 €

210,4 €

-10,6 €

Laos, tarne 1-3 tööpäeva

  • Värvilised mängusilindrid on multifunktsionaalse liivavalguse vee- ja värvikomplekti lahutamatu osa . Komplekt sisaldab 48 tükki akrüülelemente , mis on osa mängu kaudu õppimise süsteemist, ja raamatut, mis sisaldab soovitusi õppemängude jaoks. Mustrite järjestamine, elementide komplekteerimine, järjestuste ja figuuride loomine, tulede mängimine ja värvide kombineerimine on vaid väike osa tootja pakutud 32 fantastilisest mängu kaudu õppimise võimalusest. 

    Oksjonil on 48 ballooni tk

    Masterkidz mänguasjad  on kvaliteetsed, vastupidavad ja turvalised puidust õppemänguasjad. Mõeldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele. Loominguline, seikluslik ja hariv lõbu – need on selle kaubamärgi mänguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi Montessori meetodiga. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli või restorani. Loo täiuslik mängunurk või suureformaadiline õppesein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Valgustatud lauad, mängupaneelid värvidega. Temaatilised haridusmoodulid ja palju muud. Uskumatu hulk tarvikuid ja lõputud võimalused loominguliseks mänguks.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 38,5 x 9 x 38,5 (cm)
    • värvid mitmevärviline
    • Pakendi suurus 40,5 x 9 x 40,5 (cm)
    • Täitmise materjal Puit
    • Sugu poiss/tüdruk

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    MASTERKIDZ värviliste mängusilindrite komplekt, 48 tk.

    MASTERKIDZ värviliste mängusilindrite komplekt, 48 tk.

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: