Nukud ja aksessuaarid

Simba Doll Steffi Love lastearst beebidega 17 akc. Näita suuremat

Simba Doll Steffi Love lastearst beebidega 17 akc.

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


5732608

19,1 €

Laos, tarne 1-3 tööpäeva

  • Saksa firma Simba lastearsti nukk Steffi on ideaalne kingitus igaks puhuks. Nukk, seljas on moekad riided ja seljas arstipõll. Steffi hoolitseb kaksikute eest, beebid on mähitud pehmetesse mähkmetesse. Kohe pärast sündi tuleks beebisid kaaluda ja uurida, seega on meil beebidele kasutada vann ja kaalud.

    Hoolduseks on meil ka tarvikud kuulmis- või südamelöökide tegemiseks, samuti pudelid piima andmiseks, süstal ja märkmik kommentaaride kirjutamiseks, diagnoosi panemiseks või retseptide väljastamiseks. Üheskoos kasutame mängimiseks kuni 17 tarvikut. Et väikesel õel oleks kergem beebide eest hoolitseda, on komplektis laud koos lambiga. Sellise komplektiga saab mängida tunde, leiutades uusi stseene igapäevaelust.

    Kogu asja juures on ilus kingipakk, mis on ühtlasi ka arstikabineti taustaks. Kutsume teid laiendama kollektsiooni teiste Steffi LOVE aksessuaaridega.

    Lapse vanus: alates 3 eluaastast

     

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud nuku kõrgus: ca 29 cm
    • Pakendi suurus 32,8 x 25 x 7,5 cm
    • Litsents Käpa patrull

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Simba Doll Steffi Love lastearst beebidega 17 akc.

    Simba Doll Steffi Love lastearst beebidega 17 akc.

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: