Puidust arkaadmänguasjad

Nailballi puidust talu Viga mänguasjad korgitahvel Näita suuremat

Nailballi puidust talu Viga mänguasjad korgitahvel

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


51606

18,4 €

Laos, tarne 1-3 tööpäeva

  • Kui teie laps armastab käelisi mänge, mis nõuavad osavust ja jõudu, on küünekunst tema jaoks ideaalne valik. Viga Toysi küünekunst koosneb 24 puidust pildist, mille saab kinnitada komplekti kuuluvale korkplaadile. Nii saab laps arendada ka oma loovust, sest palju stseene on võimalik järjestada.

    Kõik komplektis olevad pildid on seotud taluga. Need on fudge, hobused, aiad, erinevad ehitised ja muud huvitavad elemendid. Neid saab korkplaadi külge naelutada haamri ja naeltega. Mäng ergutab laste füüsilist arengut ja käteosavust. Need on äärmiselt olulised tunnused, mis vajavad korralikuks arenguks eelkoolieas intensiivset stimuleerimist.

    Komplekti kuuluvad ka kaardid, mis näitavad soovitatud piltide paigutusskeeme. Kaarte on 5 ja need on prinditud mõlemale poolele, seega on kokku 10 valikut.

    Mänguasi on valmistatud kvaliteetsest lakitud puidust ja värvitud mittetoksiliste värvidega, seega on see lastele täiesti ohutu.

    • Vanus alates 18 kuust

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Nailballi puidust talu Viga mänguasjad korgitahvel

    Nailballi puidust talu Viga mänguasjad korgitahvel

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: