Puidust mänguasjad - köök

Viga puidust komplekt Kalakotlet Puuviljade tellimine lõikelaual Näita suuremat

Viga puidust komplekt Kalakotlet Puuviljade tellimine lõikelaual

Ostes antud toote, kogute 2 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 2 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,4 €.


59560

22,6 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Komplekti kuulub: lõikelaud, nuga, arbuus, porgand, tomat, baklažaan, seen, küüslauk, pirn, banaan, õun, kala, kanakoib.

    Kogu asi on valmistatud lakitud puidust ja värvitud mittetoksiliste värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu.
    Lõbus ergutab loovust ja kujutlusvõimet.


    Viga Toys on kaubamärk, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja õppeasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti reaalsust moonutada, pakub tootja uuenduslikku sarja, mis on valmistatud ökoloogiliste tootmisprotsesside käigus saadud looduslikest materjalidest. Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet, tootja jälgis, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 21 x 14 x 6,5 cm
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Viga puidust komplekt Kalakotlet Puuviljade tellimine lõikelaual

    Viga puidust komplekt Kalakotlet Puuviljade tellimine lõikelaual

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: