Kahepoolsed külmikud

Allahindlus! Samsung RB34T632ESA EF Näita suuremat

Samsung RB34T632ESA/EF

Ostes antud toote, kogute 64 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 64 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 12,8 €.


Samsung RB34T632ESA/EF

645,2 €

-5%

679,1 €

Laos olemas

  • Sees rohkem ruumi - väljastpoolt sama sügav
    SpaceMax™ tehnoloogia
    Hoiusta veelgi rohkem toitu eriti suures 385-liitrises* külmikus, millel on standardne 600 mm sügavusega disain, mis sobib ideaalselt sinu köögikappidega. SpaceMax™ tehnoloogia efektiivne isolatsioon muudab seinad tunduvalt õhemaks. Seega loob see rohkem ruumi ilma sinu tööpinnast välja ulatumata.

    Jahutab ühtlaselt nurgast nurka
    All-Around Cooling jahutussüsteem
    Veendu, et toit on korralikult jahe - ükskõik, kus see paikneb. All Around Cooling jahutussüsteem jahutab iga sektsiooni ühtlaselt nurgast nurka. See kontrollib pidevalt temperatuuri ja jahe õhk pannakse ringlema strateegiliselt paigutatud ventilaatorite abil. Nii on kõik esemed kõigil riiulitel efektiivselt jahutatud ja püsivad värskena.

    Külmik püsib jäävabana ilma selle peale aega ja energiat kulutamata.
    No Frost
    Sul ei ole vaja külmiku sulatamise peale aega ja energiat kulutada. No Frost tehnoloogia võimendab õhuringlust, et tagada ühtlane temperatuur, mis väldib jää tekkimist. See saavutab soovitud temperatuuri tunduvalt kiiremini. Jahutussüsteemile langeb väiksem koormus, mistõttu see kestab kauem.

    Vajaduse korral kiire jahutamine ja külmutamine
    Power Cool (võimendatud jahutus) / Power Freeze (võimendatud külmutus)
    Naudi kiiret jahutust Nupuvajutuse peale puhub Power Cool intensiivselt külma õhku külmikusse, et sinu toitu ja lemmikjooke kiiresti jahutada. Power Freeze puhub külma õhku sinu sügavkülmikusse. See on suurepärane külmutamiseks ja külmutatud toidu tahendamiseks ning kiireks jää valmistamiseks.

    Ideaalselt harmooniline ja stiilne disain
    Laitmatu & sale disain
    Anna oma kodule laitmatult stiilne välimus. Selle standardne 600 mm sügavus sobib ideaalselt sinu köögikappidega. Sellel on kaunid lamedad uksed, sisseehitatud veejaotur* ja Clean Back tagasein. Selle minimalistlikus sisemuses on varjatud ekraan, veiniriiul ja halli tooni toiduanumad ja karbid.

    Paindlikumad võimalused veini ja toidu hoiustamiseks
    Rest & riiul
    Multifunktsionaalne veiniriiul aitab sul oma külmikus rohkem ruumi leida. Selle lai disain võimaldab sul hoiustada mitte ainult standardse suurusega, vaid ka suuremaid veinipudeleid, näiteks šampanjapudeleid. Lame vorm muudab selle mitmekülgsemaks, sest sellel võib hoiustada ka toitu, näiteks pitsat või munakarpe.

    Paiguta uksele rohkem ja suuremaid pudeleid
    Suur ukseriiul
    Hoia uksel kuni kaheliitriseid suuri pudeleid, nii et sa ei pea kasutama pudelite jaoks riiulit. Laiem ja sügavam ukseriiul aitab sul turvaliselt hoiustada suuri pudeleid, kartongist joogipakendeid ja teisi jooke. See on suurepärane, kui soovid igal ajal kiiret juurdepääsu oma külmadele lemmikjookidele.

    Töötab väga vaikselt ja säästab energiat
    Digitaalne invertertehnoloogia
    Naudi vähest müra ja suuremat energiatõhusust. Digitaalne inverterkompressor reguleerib vajaduse järgi automaatselt kiirust. See on vaiksem kui raamatukogus, tekitades ainult 35 dB(B) müra. Samuti vastab see uutele energiamäärustele, kasutades kuni 50% vähem elektrit* ja säästes sinu rahakotti.

    Lihtne puhastada, vastupidav & kaitsev tagasein
    Clean Back tagasein
    Puhasta oma külmiku tagaseina tunduvalt lihtsamalt Clean Back on täiesti sile turvakate oluliste mähiste ja kaablite jaoks. See näeb korras välja, seda on lihtne puhastada ja see muudab külmiku vastupidavamaks. See takistab mustusel osade külge kinnitumast ja kaitseb neid löökide eest.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaal69
    TüüpSügavkülma osa all
    EnergiaklassA++
    VärvRoostevaba
    Üldmaht, netto ( l )331
    Jahekambri maht, netto ( l )219
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )112
    Külmutusvõimsus (kg/24h)13
    Külmapidavus (h)18
    JuhtimineElektrooniline
    DispleiOn
    NO FROSTOn
    VeeühendusVeepaagiga
    KiirkülmutusOn
    Avatud ukse alarmOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)35
    Kõrgus (mm)1853
    Laius (mm)595
    Sügavus (mm)658

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Samsung RB34T632ESA/EF

    Samsung RB34T632ESA/EF

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: