Kuivatid

Bosch WTX8HKL9SN Näita suuremat

Bosch WTX8HKL9SN

Ostes antud toote, kogute 124 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 124 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 24,8 €.


WTX8HKL9SN

1 246,4 €

Laos olemas

  • Home Connect: kaugjälgimine ja -juhtimine
    Suur LED-ekraan, millel kuvatakse programmi lõpuni jäänud aeg, 24 h viivitusega lõpuaeg, programmi olek ja erifunktsioonid.Juhtnupud: õrnpesu, helisignaal, 24 h viitajaga käivitus
    AntiVibration disain: stabiilsem ja vaiksem
    SensitiveDry-concept: suur roostevabast terasest trummel, tekstiili kaitsev pehme disain
    Villaste esemete kuivatuskorv
    Trumlisisene LED-valgustus
    Helisignaal programmi lõppemisel
    Trumli maht (l): 112 L
    Netokaal (kg): 55,363 kg

    AutoDry
    Bosch teab, et õrna, kuid täiusliku kuivatuse saavutamine võib olla keeruline. Boschi AutoDry'ga trummelkuivatid ja pesukuivatid kuivatavalt õrnalt kuni kümme kilogrammi pesu teie soovitud kuivusastmele. Andurid mõõdavad temperatuuri ja niiskust, kaitstes nii teie rõivaid liiga kõrge temperatuuri, ülekuivatamise ja kokkutõmbumise eest. Kas soovite, et pesu oleks piisavalt kuiv kappi panemiseks või lihtsalt küllalt kuiv triikimiseks – nüüd on selle jaoks olemas seadistus.

    Sensitive Drying System kuivatab pesu eriti õrnalt.
    Süsteemis Sensitive Drying System kuivatab pesu õrn soe õhk, mis voolab sisse igast küljest. Trumli sisepind on tekstiilesemetega eriti õrn ja labad juhivad pesu ettevaatlikult üle lainja pinna. Tulemuseks on pehme, kortsudeta pesu.

    Kuivatage kiiremalt või säästlikumalt
    HomeProfessional-kuivati süda on EcoSilence-kompressor. Tänu uusimale tehnoloogiale töötab see jahutiga kiirelt ning paindlikult. See tähendab kuivatades aga parimaid kuivatustulemusi või energiasäästu.

    ComfortControl – lihtsad ja ülevaatlikud seaded.
    Intuitiivselt kasutatav ja kasutajasõbralik LCD-näidik annab pesuprotsessist täieliku ülevaate ja muudab seadete tegemise hõlpsaks.

    Kuivatamise programmisuvandid: ColdRefresh 1 ühik, ColdRefresh 5 ühikut, ColdRefreshBusiness, puuvill, rätikud, Segu, Super 40, särgid/pluusid, sünteetika, Time programm soe, Villa viimistlus.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    TüüpSoojuspumbaga kuivati
    EnergiaklassA++
    Max täitekogus (kg)9
    Kõrgus (cm)84,2
    Laius (cm)60
    Sügavus (cm)60

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch WTX8HKL9SN

    Bosch WTX8HKL9SN

    Kirjutage oma ülevaade

    12 teised tooted samas kategoorias: