Puidust arkaadmänguasjad

TOOKY TOY Arkaadmäng Kalapüügi mõistatus 2in1 Näita suuremat

TOOKY TOY Arkaadmäng Kalapüügi mõistatus 2in1

Ostes antud toote, kogute 2 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 2 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,4 €.


TY863A

21,0 €

  • Kalapüügi arkaadmäng Tooky Toy on lõbususe tagatis! Värvilised loomad , kes viivad väikelapse meremaailma, muudavad aja kindlasti meeldivaks ka kõige nõudlikumale kasutajale. Mängulaud on valmistatud puslede kujul, mis annavad lisarõõmu. Lapsed saavad ise luua meresügavusi ja kaunistada neid temaatiliste rekvisiitidega . Siis on aeg kala püüda! Aseta kala lauale ja hakake püüdma! Tänu sellele, et korraga saab mängida kuni kolm last, õpivad nad tervislikku konkurentsi. Valmistatud lastele ja keskkonnale ohututest materjalidest.


    Iseloomulik:

    - Mäng, mis on mõeldud lastele alates 3. eluaastast - Mugava käepidemega
    plastikust ämbrisse pakitud mänguasi - Komplekti kuulub: pusle , mis koosneb lauast, 3 õngeritvast, 18 merelooma magnetiga ja 6 merestseenidega figuuri - Mäng sisaldab kolme õngeritva, millega saab korraga mängida kuni kolm last - Toode on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest , mis on lastele ja keskkonnale ohutud. - see on suurepärane mäng kogu perele . Vaatame, kes kõik kalad esimesena kinni püüab!



    Mäng areneb:

    - osavus
    - keskendumisvõime
    - taju
    - kannatlikkus
    - täpsus ja täpsus
    - sotsiaalsed oskused

    Tooky Toy on lastele puidust mänguasju tootev ettevõte, mis on turul olnud alates 2004. aastast. Kümmekond aastat kogemust selles valdkonnas on tagatis kvaliteetsetele toodetele, mis on valmistatud laste ohutust silmas pidades. Tooky Toy mänguasjadel on arvukalt sertifikaate, mis kinnitavad nende ökoloogiliste toodete ohutust. Hästi silutud, kildude ja teravate servadeta mänguasjad on kaetud ainult ohutute, mittetoksiliste värvide, värvainete ja lakkidega. Kõik see muudab Tooky Toy mänguasjad laste seas armastatuks ja vanemate poolt üle kogu maailma hinnatud.

    (image)

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 38 x 38 x 12 (cm)
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline
    • Pakendi suurus 27 x 17,5 x 17,5 (cm)

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    TOOKY TOY Arkaadmäng Kalapüügi mõistatus 2in1

    TOOKY TOY Arkaadmäng Kalapüügi mõistatus 2in1

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: