Kaalud

Põrandale paigutatav kaal REDMOND SkyBalance RS-740S Näita suuremat

Põrandale paigutatav kaal REDMOND SkyBalance RS-740S

Ostes antud toote, kogute 10 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 10 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 2,0 €.


100,7 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Elektrooniliste põrandakaalude SkyBalance REDMOND RS-740S kõik andmed salvestatakse mobiiltelefoniga sünkroonimise ajal rakendusse Ready for Sky. Sellisel viisil saate jälgida kaalu muutuste dünaamikat ja vajaduse korral vaadata neid nutitelefonist, kuhu oli kogu kaalumise ajalugu salvestatud ja mis kuvab tulemused kiiresti ekraanile. Rakendusega on võimalik graafiku kujul välja joonistada oma kaalu muutuste dünaamika nädala, kuu ja isegi aasta lõikes. Samuti võite jälgida oma organismi lihaste, rasva, luude ja vee vahekorra ning keha massiindeksi muutusi.

    Lähitulevikus asendab SkyBalance mistahes dietoloogi: tootearendajad avalikustasid terve rea innovaatilisi võimalusi, mis eristavad neid kaalusid tavalistest kaaludest. Lähitulevikus hakkab rakendus andma dietoloogi nõuandeid ja püstitama võimalikke sihtmärke. Ainulaadsed võimalused lisatakse kaalude rakendusse automaatselt, koos mobiilirakenduste värskendustega. Lisaboonuseks on stiilne disain, vastupidav üliõhuke korpus ja taustavalgustusega ekraan.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Põrandale paigutatav kaal REDMOND SkyBalance RS-740S

    Põrandale paigutatav kaal REDMOND SkyBalance RS-740S

    Kirjutage oma ülevaade

    2 teised tooted samas kategoorias: