Kahepoolsed külmikud

Allahindlus! Samsung RS68A8530S9 EF Näita suuremat

Samsung RS68A8530S9/EF

Ostes antud toote, kogute 126 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 126 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 25,2 €.


RS68A8530S9/EF

1 263,3 €

-5%

1 329,8 €

Laos olemas

  • Sees rohkem ruumi, väljast sama suur
    SPACEMAX™ TEHNOLOOGIA
    Hoiusta rohkem toitu selle külmiku ruumikas 634 liitrises* sisemuses. Unikaalne SpaceMax™ tehnoloogia kasutab spetsiaalset kõrge uretaanilist vooderdust, tänu millele on kapi seinad palju õhemad, kuid samas on seade jätkuvalt energiasäästlik. Seega tekib kapi sees palju rohkem ruumi, kuid välised mõõdud jäävad samaks.

    Vali 5 jahutussüsteemi vahel
    SMART CONVERSION™
    Naudi ülimat paindlikkust uue Smart Conversion™ lahendusega. Külmik kasutab Twin Cooling technology, kus saad valida 5 erineva režiimi vahel. Muuda enda sügavkülmik külmikuks, et hoiustada rohkem värsket toitu või lülita sügavkülmik üldse välja, et säästa energiat. Või kasuta sügavkülmikut hoopis väikese külmikuna.

    Niiske värskus ja iseseisev jahutus
    TWIN COOLING PLUS™
    Ole kindel, et sinu toit püsib niiske ja värske kaks korda kauem*. Twin Cooling Plus™ optimeerib külmiku niiskusetaset ja temperatuuri nii sügavkülmikus kui tavalises külmikus. See säilitab toitu paremini ja ei lase erinevatel lõhnadel seguneda.

    Palju paindlikum veinide ja toidu hoiustamine
    NUTIKAS RIIUL
    Kasuta enda külmikuruumi nutikalt ära multifunktsionaalse veiniriiuliga. Selle laiem disain lubab sel hoida nii standardsuuruses kui ka paksemaid veinipudeleid, näiteks šampusepudeleid. Riiuli lamedam kuju muudab selle ka palju paindlikumaks, kuna seal saab hoida ka toitu, näiteks pitsasid või munakarpe.

    Stiilne disain, mis sobib sinu köögiga ideaalselt
    SISSEEHITATUD SEADME VÄLIMUS
    Lisa oma köögile stiilne integreeritud ja modernne väljanägemine. Külmik näeb välja justkui oleks see sinu kööki sisse ehitatud ja see sobib ilusti teiste koduseadmetega, et luua ilus ühtne köök. Lisaks on seadmel minimalistlik disain, lamedad uksed, sisseulatuvad ukselingid ja peidetud ekraan, sile veiniriiul ja halli tooni toidukastid.

    Vähem raisatud ruumi, rohkem hoiustatud toitu
    FLAT DUCT
    Saa rohkem ruumi nii, et võimsus ei kannata. Erinevalt tavalistest õhutusavadest, on õhuke jahutusava kapi tagaosas täielikult lame, mis võtab seega vähem ruumi ja jätab seda rohkem toidu hoiustamiseks. Samas jahutab ja ventileerib see sama hästi, et kõik oleks värske ja maitsev.

    Mugav ligipääs kõigile
    LIHTSASTI LIGIPÄÄSETAV
    Naudi nutikat, kuid lihtsat kasutamist, isegi kui sinu liikumine on piiratud. Seadme kasutamiseks vajalikud kohad on mugavalt käeulatuses ja peidetud kena disaini tagamiseks seadme sisse. Kõik vajalik on kättesaadav ja seda ka ratastoolist ning neid saab kasutada ka ühe käega, et pakkuda paremat kasutuskogemust puudega inimestele.

    Vähem heli ja energiat
    DIGITAALNE INVERTERTEHNOLOOGIA
    Naudi vähem helisid ja paremat energiasäästlikkust. Erinevalt tavalistest kompressoritest, muudab seadme digitaalne inverterkompressor oma kiirust automaatselt, et jahutada täpselt siis, kui on vaja. Nii saab masin olla isegi vaiksem kui raamatukogu, väljastades vaid 37dB(B) heli. Samuti vastab see uutele energiaregulatsioonidele, säästes sinu raha.

    Pidev värskus
    TÄPNE JAHUTUS
    Säilita enda toidu värskus, maitse ja tekstuur veel kauem. Eraldiseisvad jahutid igas kapi isas jahutavad pisut erinevalt ja ühtlaselt. Parandatud vooderdus aitab vältida temperatuuri kõikumist sõltumata sellest kas väljaspool on külm või soe. Digitaalne invertertehnoloogia tunnetab samuti temperatuuri ja kohandub vastavalt.

    Hoiab külma
    METAL COOLING
    Toit püsib värske isegi siis kui avad ja sulged külmiku ust tihti. Metal Cooling ava tagaseina küljes aitab hoida külmikus püsivalt stabiilset temperatuuri. See hoiab külma endas ja ei lase temperatuuril langeda isegi kui uks on lahti. Lisaks taastab see temperatuuri kiiremini kui uks on taas suletud.

    Rohkem jääd, rohkem ruumi
    UKSE SISSE PAIGUTATUD JÄÄMASIN
    Tee toidu hoiustamiseks rohkem ruumi, kuid samas ole alati varustatud jääga tänu ukse sisse ehitatud jäämasinale. See on ukse sisse ehitatud, seega jääb sügavkülmikusse rohkem ruumi ja samas on sul alati piisavalt jääd. Kuna sel on läbipaistev plastikust kate, siis näed alati, kui palju on järel.

    Paigalda kuhu iganes
    TORUVABA JÄÄ- JA VEEMASIN
    Paigalda külmik kuhu aga soovid ilma aeganõudvate torude ja ühendusteta. Seadme sees on suur, BPA* vaba veemahuti, et kasutada seadme jää- ja veemasinat. Seega saad külmiku panna peaaegu kõikjale. Samuti ei ole vaja tihti veefiltrit vahetada, säästes sinu aega ja raha.

    Kiire jahutus ja sügavkülmutus
    POWER COOL / POWER FREEZE
    Naudi ülikiiret külmutamist. Vaid ühe nupuvajutusega puhub Power Cool äärmiselt külma õhku külmikusse, et kiirelt jahutada sinu ostetud tooted või lemmikjoogid. Power Freeze teeb sama, aga sügavkülmikus, seega sobib see hästi kiirelt viljade külmutamiseks või jääkuubikute tegemiseks.

    Jäämasin (kuni 1,4 kg päevas)
    Kuubikud ja purustatud jää
    Lapselukk
    LED-valgustus

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaal113 kg
    TüüpSide-by-Side
    EnergiaklassA+
    VärvRoostevaba
    Üldmaht, netto ( l )609
    Jahekambri maht, netto ( l )402
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )207
    Külmutusvõimsus (kg/24h)12
    Külmapidavus (h)10
    JuhtimineElektrooniline
    DispleiOn
    NO FROSTOn
    VeeühendusVeepaagiga
    KiirkülmutusOn
    Avatud ukse alarmOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusEi ole
    Müratase (dB)38
    Kõrgus (mm)1780
    Laius (mm)912
    Sügavus (mm)735

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Samsung RS68A8530S9/EF

    Samsung RS68A8530S9/EF

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: