Köögikaalud

Köögikaalud REDMOND SkyScale RS-741S-E Näita suuremat

Köögikaalud REDMOND SkyScale RS-741S-E

Ostes antud toote, kogute 5 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 5 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 1,0 €.


60,0 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Nutikad köögikaalud REDMOND SkyScales RS-741S-E — ainulaadne üliõhuke puutetundliku juhtpaneeli ja kaugjuhtimisega seade, mis valmistatud toiduainete ülitäpseks kaalumiseks ja mobiilirakendusega Ready for Sky sünkroonimiseks. Kogu teave toiduaine toiteväärtuse kohta edastatakse viivitamatult nutitelefoni ekraanile.

    Targad köögikaalud määravad mistahes toidu koostisaine kaalu 1 grammi täpsusega. Need on tervisliku toidu harrastajate ja sportlaste asendamatud abilised. Rakenduse SkyScales abil võite kergesti ja kiiresti määrata kindlaks valkude, rasvade ja süsivesikute tasakaalu ja sobivuse teiste toiduainetega. Seejuures saate kindlaks teha kas ühe koostisaine või kogu toidu kalorsuse ja toiteväärtuse.

    Nutikad köögikaalud pakuvad kaalu mõõteühikute valikut, kas grammides, naelades või untsides. Need on varustatud kvaliteetse taustavalgustusega ja ülekoormuskaitsega vedelkristall ekraaniga. Põhiline, saate oma toiduportsu kontrollida maksimaalse mugavusega.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Köögikaalud REDMOND SkyScale RS-741S-E

    Köögikaalud REDMOND SkyScale RS-741S-E

    Kirjutage oma ülevaade