Määrded

Määre Industry Calsul Moly PT 2 400g, Valvoline Näita suuremat

Määre Industry Calsul Moly PT 2 400g, Valvoline

Ostes antud toote, kogute 2 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 2 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,4 €.


891544_VAL

22,4 €

Laos olemas

  • Valvoline Industry Calsul Moly PT 2 on kaltsiumsulfonaat kompleks tahkestil põhinev tippkvaliteetne plastne määre. See on välja töötatud koos sünteetilise PAO baasõliga ISO VG 460 ning rikastatud kõrgkoormus (EP) lisanditega ja molübdeendisulfiidiga, et tagada erakordne löögikindlus ja ületamatu jõudlus kõrgel või madalal temperatuuril rasketes töötingimustes ja tugevate põrutustega rakendustes. Valvoline Industry Calsul Moly PT 2 määret kasutatakse mittestandardsetes ja rasketes tingimustes töötavate liug- ja rull-laagrite ning määrdeplokkide määrimiseks, kus on suurenenud löök ja ebaühtlane koormus. See sobib seadmetele, mis puutuvad kokku dünaamilise koormuse ja vee mõjuga. Sobib avatud ja suletud käigu plokkidele, mis töötavad rasketes tingimustes ja kõrgel temperatuuril. Soovitatav individuaalse määrimisega süsteemidele ja sobib kõrge temperatuuriga töötingimustele.
    Rasked töötingimused
    Valvoline Industry Calsul Moly PT 2 on eriti soovitatav ebasoodsates tingimustes, nagu suur ja löögikoormus, vibratsioon, kõrgendatud töötemperatuur ning niiskuse ja vee mõju.

    Jõudlustasemed:
    ISO L-6743-9: L-XCFIB 2
    DIN 51502: KPF 2R-30


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Määre Industry Calsul Moly PT 2 400g, Valvoline

    Määre Industry Calsul Moly PT 2 400g, Valvoline

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: