Määrded

Määre Food Calsul 2 400g, Valvoline Näita suuremat

Määre Food Calsul 2 400g, Valvoline

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


891546_VAL

19,3 €

Laos olemas

  • Rasketesse ja nõudlikesse kasutustingimustesse mõeldud toiduainetööstusekõlblik kaltsiumsulfonaat kompleksmääre, mis on spetsiaalselt välja töötatud sünteetilise PAO tehnoloogiaga ja vastab toidutöötlemisettevõtetes kasutatavate seadmete määrimisnõuetele. Samuti kasutatakse seda paberi- ja pakenditööstuses, lemmikloomatoidu graanulite tootmises ja lemmikloomade toidu tootmises ning muudes tööstusharudes, kus on võimalus määrde kokkupuude toiduainetega.
    Soovitatav määrimiseks äärmiselt rasketes töötingimustes. Sobib kasutamiseks kõrgel temperatuuril, ebaühtlase koormuse korral, vee, tolmu ja auru olulisel mõjul. Sobiib ka loomsete toiduainete graanulite tootmiseks mõeldud presside rull-laagrite määrimise kohta, kui on olemas võimalus toiduga kokku puutuda. Soovitatav pidevatel kõrgetel temperatuuridel üle 160 ° C töötavate koormatud laagrite määrimiseks ja auru oluliseks mõjuks. See sobib päevalille, sojaoa ja rapsi kuivatamiseks mõeldud konditsioneeride laagrite määrimiseks tehastes söödavate taimeõlide tootmiseks.
    Kvaliteeditasemed:
    NSF-Registered, code H1,Reg.No.156228.
    ISO L-6743-9: L-XCFIB 2
    DIN 51502: KP 2P-30


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Määre Food Calsul 2 400g, Valvoline

    Määre Food Calsul 2 400g, Valvoline

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: