Pealtlaetavad pesumasinad

Whirlpool TDLR7221BSEU N Näita suuremat

Whirlpool TDLR7221BSEU/N

Ostes antud toote, kogute 44 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 44 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 8,8 €.


TDLR7221BSEU/N

443,3 €

Laos olemas

  • 6TH SENSE TEHNOLOOGIA

    Avastage perfektne hooldus. 6th SENSE intelligentsed andurid kohandavad ressursside kasutust vastavalt masinasse pandud pesu kogusele ja tüübile, tagades nii kuni 50%-lise* energia-, vee- ja ajasäästu. (*Võrdlus maksimaalse pesukoguse ja 1 kg pesukoguse vahel 6th SENSE funktsiooniga pesumasinal Cotton 60° programmi kasutades.)

    FRESHCARE

    Värske, kuiv pesu. FreshCare funktsioon aktiveerib pärast tsükli lõppu trumli õrna liikumise, et riided püsiks värsked, kuivad ja teie jaoks valmis.

    6TH SENSE COLOURS

    Ideaalne värvide hooldus. 6th SENSE Colours programmid tagavad silmapaistva värvide hoolduse ja riiete võrreldamatu kaitse.Iga 6th SENSE programm muudab pesutsükli optimaalseks vastava värvivaliku jaoks materjali tüübist olenemata. Masinal on järgmised värvivalikud: tume, hele, sega- või valge pesu.

    COLOURS 15°

    Madalad temperatuurid, laitmatu kaitse. Colour 15° funktsioon tagab teie värvilisele pesule laitmatu pesutulemuse kogu hoole ja kaitsega, mida te väärite.

    SUJUVALT AVANEV LUUK

    Lihtne täitmine ja tühjendamine. Whirlpooli pesumasina sujuvalt avanev luuk muudab pesu masinasse paneku ja masinast välja võtmise lihtsamaks kui kunagi varem.

    TRUMMEL ÜLES

    Lihtne tühjendamine. Drum Up funktsioon tõstab tsükli lõpus trumli automaatselt üles, et pesumasinast oleks pesu lihtne välja võtta.

    SENSEINVERTER MOOTOR

    Vaikne talitlus. Selle Whirlpooli pesumasina uuenduslik SenseInverter mootor on disainitud tagama masinale vaikset talitlust ja pikka eluiga. Nautige nii ideaalset tulemust kui täiendavat rahu ja vaikust.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    EAN kood8003437046582
    Netokaal56 kg
    TüüpPealtlaetav
    VärvValge
    EnergiatarbimisklassA+++
    PesuklassA
    Maksimaalne täitekogus7 kg
    Tsentrifuugi kiirus (max)1200 p/min
    Invertermootoron
    Displeion
    Viitstarton
    Automaatne doseerimineei ole
    Kõrgus (сm)90
    Laius (cm)40
    Sügavus (cm)60

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Whirlpool TDLR7221BSEU/N

    Whirlpool TDLR7221BSEU/N

    Kirjutage oma ülevaade

    9 teised tooted samas kategoorias: