Puidust klotsid

Allahindlus! Viga puidust värvilised klotsid Little Town 26 el. Näita suuremat

Viga puidust värvilised klotsid Little Town 26 el.

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


50043

17,4 €

18,4 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Puidust ehitusklotsid firmalt Viga pakuvad palju nalja ja hoiavad lapsel palju tunde. Komplektis on 26 elementi - 14 kirjut klotsi, 8 pulka ja 4 lauda (padjad ja alus), millest saad ehitada oma võluva linnakese! Mäng stimuleerib teie lapse loovust ja võimaldab tal välja mõelda uusi lugusid ja luua kujuteldavate kangelaste seiklusi!

    Klotsidega mängimine mõjub positiivselt laste arengule. See mõjutab nende keskendumisvõimet, parandab visuaalset ja motoorset koordinatsiooni, kujundab planeerimis- ja käelisi oskusi, lisaks õpetab ruumis orienteerumist, täpsust, treenib tasakaalutunnet!

    Mänguasjal on positiivne mõju lapse arengule:

        ergutab loovust,
        toetab käe-silma koordinatsiooni,
        õpetab loogilist mõtlemist.

    Plokid võimaldavad teil luua linnast erinevaid versioone.

    Kogu asi on valmistatud lakitud puidust ja värvitud mittetoksiliste värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu.

    Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja haridusasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti moonutada tegelikkust, pakub tootja uuenduslikku valikut, mis on valmistatud ökoloogilise tootmisprotsessi käigus saadud looduslikest materjalidest. Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet, tootja jälgis, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 23 x 19,5 x 6 cm

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Viga puidust värvilised klotsid Little Town 26 el.

    Viga puidust värvilised klotsid Little Town 26 el.

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: