Puidust klotsid

Allahindlus! Puitklotside komplekt ämbris - 60 elementi - Viga PolarB Näita suuremat

Puitklotside komplekt ämbris - 60 elementi - Viga PolarB

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


44010

16,2 €

17,1 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Mis on lapsepõlv ilma klotsideta? Sellised mänguasjad mängivad laste arengus olulist rolli. Mida nad sisse toovad?

    - arendada motoorseid oskusi

    - need toetavad mälu

    - arendavad kujutlusvõimet

    - suurendada keskendumisvõimet

    Meie plokkide komplekt võimaldab teil luua palju struktuure. Suurtest lossidest kõrgete tornideni. Tänu   mustrite mitmekesisusele on nad parimad õpetajad esimestes arenguetappides. Need hõlbustavad värvide, mustrite ja   meeskonnatöö õppimist.

    Oluline lisaväärtus klotside kasutamisel on loendamise õppimine ning lihtsate mõtlemismustrite loomine ja rakendamine, mille tulemuseks võib olla tulevikus suurem iseseisvus ja loovus.

    Meie klotsid on valmistatud väga täispuidust, mis muudab nende kasutamise ohutuks ja kahjustustele vastupidavaks. Lisaks muudab nende värvikas viimistlus meie lapse tõenäolisemaks nendega mängimiseks.

    VIGA on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja õppeasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti reaalsust moonutada, pakub tootja uuenduslikku sarja, mis on valmistatud ökoloogiliste tootmisprotsesside käigus saadud looduslikest materjalidest. Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet, tootja jälgis, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 20 x 20 x 20 cm
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Puitklotside komplekt ämbris - 60 elementi - Viga PolarB

    Puitklotside komplekt ämbris - 60 elementi - Viga PolarB

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: