Puidust klotsid

Allahindlus! Viga puidust politseinuga lastele Näita suuremat

Viga puidust politseinuga lastele

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


50201

10,1 €

10,6 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Viga suurepärane toode, mis toetab väikelapse arengut läbi mängu. Lõbu seisneb puidust klotside sobitamises ja kokkupanemises ning politseiautos korrastamises. Pärast kokkuklappimist saab väikelaps nautida sõidukit, mis on varustatud liigutatavate ratastega. Mäng arendab motoorseid oskusi, toetab laste loovust, õpetab värve ära tundma ning see kõik pakub palju nalja ja rõõmu!

    Mänguauto varustatud liigutatavate ratastega.

    Mänguasjal on positiivne mõju lapse arengule:

        soodustab loovust,
        toetab käe-silma koordinatsiooni,
        õpetab loogilist mõtlemist.

    Kogu asi on valmistatud lakitud puidust ja värvitud mittetoksiliste värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu.

    Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja haridusasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti moonutada tegelikkust, pakub tootja uuenduslikku valikut, mis on valmistatud ökoloogilise tootmisprotsessi käigus saadud looduslikest materjalidest. Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet, tootja jälgis, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud 29 x 6 x 28 (cm)

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Viga puidust politseinuga lastele

    Viga puidust politseinuga lastele

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: