Redmond multikeetjad

Multikeetja REDMOND RMC-M96 Näita suuremat

Multikeetja REDMOND RMC-M96

Ostes antud toote, kogute 14 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 14 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 2,8 €.


141,3 €

Täpsustada saadavus

  • Mudeli kirjeldus


    Laia valiku kasulike funktsioonidega kompaktne multifunktsionaalne multikeetja REDMOND RMC-M96 võimaldab valmistada mis tahes keerukusega roogasid võimalikult lihtsalt. Tänu kompaktsele suurusele saate multikeetja paigutada väikesesse kööki, stuudiokorterisse ja maamajja.

    19 automaatset programmi

    Multikeetjal RMC-M96 on 19 automaatset programmi mitmesuguste lihtsate ja keerukate roogade lihtsaks ja mugavaks valmistamiseks. Tuleb vaid valida õige programm ja vajutada nuppu, et luua toiduvalmistamiseks õiged tingimused. Aeglane pliit seab automaatselt optimaalse temperatuuri klassikaliste suppide ja teraviljade, aga ka naturaalse jogurti, pehme hautatud kintsu või juustukoogi jaoks.

    VAKUUM programm

    VACUUM programmis suudab RMC-M96 maksimaalse täpsusega hoida madalat temperatuuri kuni 12 tundi. Seega võimaldab teil luua kõik tingimused roogade valmistamiseks populaarse sous-vide restoranitehnoloogia järgi. Sous-vide liha, kala ja köögiviljad säilitavad tekstuuri, mahlasuse ning enamiku mikroelemente ja vitamiine.

    MULTIPOVAR programm

    Programmi MULTIPOKOV abil saate valmistada roogasid oma kaubamärgiga retseptide järgi, samuti katsetada retseptidega Internetist ja erinevatest kokaraamatutest. MULTIPOVAR võimaldab teil enne programmi käivitamist iseseisvalt määrata vajalikud parameetrid: saate seada temperatuuri vahemikus 35-180 °C 5 °C sammuga ja ajavahemikku 2 minutit kuni 12 tundi sammuga. 1 minutist.

    MASTERCHEF Valgus

    Kas talvised kasvuhoonekõrvitsad või uued kartulid küpsetavad oodatust kiiremini või aeglasemalt? Programmi praeguste parameetrite muutmiseks ei pea te seadme tööd katkestama. Tänu funktsioonile MASTERSHEF Light valmistab multikeetja alati nii, nagu soovite! Selle ainulaadse funktsiooniga saate muuta toiduvalmistamise ajal aega ja temperatuuri ilma töötavat programmi katkestamata.

    Automaatne küte

    Pärast küpsetamist lülitub RMC-M96 automaatselt sisse automaatsoojenduse ja hoiab roogi soojana kuni 12 tundi. Lõhnav pilaf, supp või leib on serveerimiseks valmis ka siis, kui istud lauda plaanitust hiljem.

    Kasutusmugavus

    Nõu sisemus on kaetud Daikin® mitmekihilise mittenakkuva kattega, nii et saate küpsetada aeglases pliidis vähese õliga või ilma õlita. Toit praadimise ja küpsetamise ajal ei kleepu ega kõrbe, mis võimaldab pärast küpsetamist kaussi kergesti puhastada. RMC-M96-l on ka sisemine kate, mida saab kergesti eemaldada ja niiske pehme käsnaga puhastada.

    REDMONDiga toiduvalmistamine

    Rakendus Cooking with REDMOND on täis kokaraamatut, mille on koostanud professionaalsed kokad spetsiaalselt teie multikeetja jaoks. Retsepti järgides saate hõlpsalt hakkama pasteedi, leiva, juustukoogi valmistamisega, isegi kui valmistate seda rooga esimest korda.

    REDMOND on teie köögi professionaal!


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Multikeetja REDMOND RMC-M96

    Multikeetja REDMOND RMC-M96

    Kirjutage oma ülevaade

    11 teised tooted samas kategoorias: