Retro stiilis, laiusega 60 сm

Allahindlus! Whirlpool WFO3P31PLX Näita suuremat

Whirlpool WFO3P31PLX

Ostes antud toote, kogute 53 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 53 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 10,6 €.


WFO3P31PLX

534,1 €

-5%

562,2 €

Laos olemas

  • POWERCLEAN PRO
    Jõulised veejoad masina pesukambri tagaseinal paiknevatest düüsidest tagavad parima pesutulemuse ka kõige raskema mustuse puhul.Intelligentsed andurid tuvastavad määrdumisastme ja kohandavad veesurvet vastavalt.
    6TH SENSE TEHNOLOOGIA
    Eelpesu ei ole vaja. 6th SENSE tehnoloogia tagab laitmatu pesutulemuse ilma eelpesu, leotamise ja käsitsi küürimiseta ning vähendab samas efektiivselt veetarvet ja kulusid. 

    AUTOMAATNE UKSE AVAMINE

    Pesutsükli lõpus uks avaneb automaatselt.
    VIITSTART
    Teile sobivaks kohandatud. Viitstardi funktsioon võimaldab seadistada nõudepesumasina tsükli käivituma teile kõige sobivamal ajal, säästes nii aega kui energiat.
    PAINDLIKUD PESUVÕIMALUSED
    Ideaalne ruumihaldus. Modulaarsed restid ja kokkukäivad toed võimaldavad nõudepesumasina pesukambris olevat ruumi oma vajadustele vastavalt ümber kohandada.
    REGULEERITAV ÜLEMINE REST
    Reguleeritav ülemine rest. Nõudepesumasina reguleeritav ülemine rest võimaldab tekitada masinasse vajaduse korral lisaruumi ning pesta lihtsalt ka tavatu kujuga esemeid.
    VÄLINE VEEKAITSE
    Selle Whirlpooli nõudepesumasina täitetorul on välise veekaitse funktsioon, mis kaitseb teid masina ootamatu talitlushäire korral veeuputuse eest.
    KOLMAS REST
    Kogu ruum, mida vajate. Sellel Whirlpooli nõudepesumasinal on ka kolmas rest: ideaalne lahendus täiendava ruumi tagamiseks, et teil mahuks alati kõik nõud masinasse ära.
    EXTRASPACE
    Revolutsioon ruumihalduses. Unikaalne ExtraSpace disain võimaldab panna potte ja panne alumisse resti püstiselt, jättes nii piisavalt ruumi veel 10 nõu jaoks. Säästke ruumi, säästke aega
    FLEXISPACE
    Disainige ruum oma vajadustele vastavaks. FlexiSpace süsteemi modulaarseid korve saab nõudepesumasinas vastavalt vajadusele vabalt ja lihtsalt ümber paigutada.
    SPACEOPTIMIZER
    Kogu ruum, mida vajate. Uuendusliku SpaceOptimizer disainiga pesukamber on väga ruumikas, et teil mahuks kõik nõud alati masinasse ära. Nautige selle 45 cm nõudepesumasina ootamatult suurt mahutavust.
    EEMALDATAV ÜLEMINE REST
    Eemaldatav ülemine rest. Nõudepesumasina eemaldatav ülemine rest võimaldab teil tekitada masinasse vajaduse korral lisaruumi ning pesta lihtsalt ka tavatu kujuga esemeid.

    ÜHE RESTI PESUFUNKTSIOON
    Silmapaistev tõhusus vee kasutamisel. See funktsioon võimaldab pesta väikest nõudekogust ainult ühes restis, et teil poleks vaja oodata ära nõudepesumasina mustade nõudega täitumist. Nautige laitmatut tulemust käsikäes väikse veekuluga.

    POOLE KOGUSE FUNKTSIOON
    Ressursitõhus. Säästke ressursse, kui nõudepesumasin on vaid pooleldi täis. Poole koguse funktsioon optimeerib vee- ja energiatarvet, kui pesete mõlemas restis vaid väikest nõudekogust.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Tüüp60 cm laiusega
    Mahutavus (nõudekomplekte)15
    VärvRoostevaba
    EnergiaklassA+++
    PesuklassA
    KuivatusklassA
    Veekulu ( l )11
    Müratase (dB)41
    DispleiOn
    Pesuprogrammide arv10
    Reguleeritav ülakorvOn
    3 korvi tasanditOn
    Automaatne doseerimineei ole
    Kõrgus (mm)850
    Laius (mm)600
    Sügavus (mm)590

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Whirlpool WFO3P31PLX

    Whirlpool WFO3P31PLX

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: