Induktsioon pliidiplaat

Allahindlus! Bosch PXY675DC5Z Näita suuremat

Bosch PXY675DC5Z

Ostes antud toote, kogute 111 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 111 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 22,2 €.


PXY675DC5Z

1 111,7 €

-5%

1 170,2 €

Laos olemas

  • DirectSelect Premium – suur ja lihtsastikasutatav puuteliides.
    Puuteala on tavalisest laiem
    DirectSelect Premium on 30 cm laiune puuteekraan, mis tagab sulle täieliku kontrolli. Ruumikas disain ja lihtsastiloetav tekst muudavad pliidi seadistamise äärmiselt mugavaks. Pliidiplaatide valimine, temperatuuri reguleerimine ja muud valikud on vaid puudutuse kaugusel. Kui pliit välja lülitada, kaob kogu liides ning sinu köök näeb taas elegantselt minimalistlik välja.

    Sinu maksimaalselt paindlik induktsioonpliit.
    Tänu keskel asetsevale paindlikule alale võimaldab laiendatud FlexZone ühendada pliidiplaate mitte vaid eest taha, vaid ka külgedele. Pliit tuvastab automaatselt nõude suuruse ja asendi ning soojendab vaid neid kohti, mida vaja. Isegi kui asetad suure ahjupanni risti pliidile, jääb veel piisavalt ruumi igas suuruses pottide ja pannide jaoks.

    PerfectFry – põhja kõrbenud toit on minevik.
    On aeg põhja kõrbenud toit unustada.
    Praadimisel on õige temperatuur põhiline. Liiga kõrgel kuumusel võib isuäratav praelõik liiga kiiresti läbi küpseda või hoopis kõrbema minna. PerfectFry-andur jälgib pidevalt panni temperatuuri, et toidu põhja kõrbemist vältida. Vali viie eelseadistatud temperatuuri vahel, et saavutada iga kord täiuslik tulemus.

    Valmistage toitu nagu professionaalne kokk
    MoveMode muudab toiduvalmistamise intuitiivseks ja mugavaks. Varem pidite võimsusastet reguleerima, kui olite suppi just astmel 9 keetnud ja seejärel astmel 5 edasi kuumutanud ning soovisite sellel astmel 1,5 podiseda lasta. Nüüd teeb selle töö teie eest ära MoveMode. MoveMode’i aktiveerimisel jagatakse keeduala kolmeks eelseadistatud võimsusastmega alaks. Teil tuleb lihtsalt liigutada pott keeduala eesmisest osast, kus toitu keedetakse, keskele, kus jätkub toidu kuumutamine, ja seejärel tagumisse ossa, kus see tasasel tulel edasi podiseb.

    Kiirendage toiduvalmistamist
    Kui soovite valmistada kiireid ja lihtsaid roogasid veelgi kiiremini, tuleb teile appi PowerBoost. See praktiline funktsioon lisab eriti kiireks kuumutamiseks võimsust. Kasutage seda oma induktsioonpliidiplaadil näiteks suurema koguse vee keetmiseks – saate teha seda kõrgeima võimsusastmega võrreldes peaaegu 35% kiiremini.

    Salvestab valitud seadistuse
    Kui midagi läheb valesti või keeb üle, lülitub pliidiplaat automaatselt välja ja salvestab viimase seadistuse. See tähendab, et saate pliidiplaadi mugavalt ära puhastada ja vaid nupuvajutusega viimati kasutatud seaded taastada.

    ComfortProfil – elegantne ja kaunis disain kaldservaga esiosa ning metallribaga külgedega.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Plaadi tüüpInduktsioon
    VärvMust
    Raami värvRaamita
    Keedutsoonide arv4 tk
    Juhtimise tüüpSensorjuhtimine
    Laienev keedualaOn
    LapselukkOn
    TaimerOn
    Kõrgus (mm) 51
    Laius (mm)606
    Sügavus (mm)527

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch PXY675DC5Z

    Bosch PXY675DC5Z

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: