Kahepoolsed külmikud

Allahindlus! Bosch KGV362WEAS Näita suuremat

Bosch KGV362WEAS

Ostes antud toote, kogute 52 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 52 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 10,4 €.


KGV362WEAS

521,6 €

-5%

549,0 €

Laos olemas

  • LED-valgustus

    Hästi valgustatud külmiku sisu. LED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid tarbivad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ega vaja seadme eluea vältel väljavahetamist.

    BigBox-sahtlis on rohkelt ruumi suurtele külmutatud toitudele

    Eriti sügav külmutatud toitude sahtel sobib hästi külmutatud toidu nõude või suurte külmutatud toitude, nagu koogid või pitsad, üksteise peale virnastamiseks. Kui teil on vaja näiteks toitlustada lapse sünnipäeva või külmutada pulmatort, siis BigBox pakub selleks piisavalt ruumi.

    EasyAccess-riiul

    Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda. Purunemiskindlate raamita klaasriiulite kasutamine on tänu sujuvale väljatõmbemehhanismile eriti mugav. Lisaks võimaldavad need igal ajal toiduainetest hea ülevaate saada. ,

    LowFrost

    Harvem sulatamine on energiasäästlik ja vähendab teie vaeva. Lisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Valige külmik, mis kannab hoolt nii teie kui ka iseenda eest.

    Munarest

    Munarest kaitseb munasid purunemise eest.

    FreshSense

    Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

    Korrastatud sügavkülmikusahtlid

    Leidlik kolmekihiline sügavkülmikusahtlite süsteem pakub külmutatud toiduainetele alates pitsakarpidest kuni külmutatud vahvliteni täiendavat ruumi. Tänu uuele korrastatud riiulisüsteemile ja LED-valgustusele on kogu sügavkülmiku sisu selgesti nähtav, et miski ei vajuks muude asjade vahel unustusse. 

    Võimas ventileerimine

    Sisemine ventilaator tagab võimsa ventileerimise.

    SuperFreezing

    Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmikusse uute toiduainete lisamine tõstab sisetemperatuuri, mis võib põhjustada olemasoleva toidu sulamist ja maitse vähenemist. SuperFreezing-funktsioon tagab uue toidu kiire külmutamise ja takistab sellega muu sügavkülmikus oleva sulamist. Automaatse külmutamisfunktsiooniga seadmed jätkavad kohe pärast vajaliku temperatuuri saavutamist tavapärast tööd, et mitte energiat raisata. Tänu sellele säilib külmutatud toidu maitse isegi uue toidu lisamisel.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaTürkmenistan
    Netokaal68,8 kg
    EAN kood4242005197606
    TüüpSügavkülma osa all
    EnergiaklassE
    VärvValge
    Üldmaht, netto ( l )308
    Jahekambri maht, netto ( l )217
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )95
    Külmutusvõimsus (kg/24h)4,5 kg
    Külmapidavus (h)17
    JuhtimineElektrooniline
    DispleiEi ole
    NO FROSTEi ole
    KiirkülmutusOn
    Avatud ukse alarmOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)39
    Kõrgus (mm)1860
    Laius (mm)600
    Sügavus (mm)650

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch KGV362WEAS

    Bosch KGV362WEAS

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: