Määrded

Määre Earth Lithium 2 400g, Valvoline Näita suuremat

Määre Earth Lithium 2 400g, Valvoline

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


882605_VAL

13,2 €

Laost otsas, palun täpsustage tarneaeg

  • Kõrgkvaliteetne semisünteetiline liitium määre mis on spetsiaalselt valmistatud maastikusõidukitele millel on erinõue määrde kleepuvusele ja püsivusele. Määrdel on erakordselt hea koormustaluvus erinevatel koormustel, kiirustel ja erinevas temepratuurivahemikus töötamisel. Valvoline Earth Lithium 2 on liitium tahkesti baasiline määre mille koostis on kombineeritud mineraalsest ja semisüntees estrite baasõlist mis tagab laia kasutustemperatuuri ning isegi kõrgematel plusskraadidel säilitab määre oma konsistentsuse.
    Sinine värvus aitab määrde olemasolu kontrollida määritavatel pindadel.
    Kasutuskohad:
    Sobib kasutamiseks avatud hammas ülekannetel, trosside määrimiseks, liitmik ühendustele veokitel nende haakeseadmetel. Samuti sobilik maaparndus ja kaevetehnikale nagu bulldooserid, vedukid, nende roomikrattad, avatud hammasülekanded, liugpinnad, trossid ja ketid jms. Eriti sobilik põllumajandus- ja ehitusmasinatele aga samuti ka teede ehitus masinatele mis töötavad kuumades ja tolmustes tingimustes.
    Baasõli: Semisüntees
    Tahkesti: Liitium
    Baasõli viskoossus: 200
    Kasutus tepmeratuurivahemik: -20 kuni + 120
    Värvus: Sinine
    Konsistentsusklass: NLGI 2
    Jõudlustasemed:
    DIN 51502: KP2K-20
    ISO 6743: L-XBDEB2


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Määre Earth Lithium 2 400g, Valvoline

    Määre Earth Lithium 2 400g, Valvoline

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: