Määrded

Määre Earth Lical Complex 2 400g, Valvoline Näita suuremat

Määre Earth Lical Complex 2 400g, Valvoline

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


883744_VAL

15,3 €

Laos olemas

  • Kõrgkvaliteetne liitium/kaltsium kompleks määre mis on spetsiaalselt valmistatud koostisega, et tagada raskelt koormatud (k.a. löök koormusega) masinate töö põllumajanduses, ehitusmasinatel ja kaevandustes mis töötavad
    aeglastel kiirustel ja/või vibratsiooni tingimustes. Parim valik avatud hammasülekannete puhul. Valvoline Earth LiCal Complex 2 on mineraalõli baasil ning täiustatud grafiidi lisandiga. Spetsiaalse koostisega tahkesti struktuur annab määrdele tema erakordselt kõrged kleepuvsuomadused ja pika ajalise püsivuse. Töötamisel kuumal temperatuuril kus on tendents määrde välja sulamis- tilkumisele, tagab väga hea määrde püsivuse, näiteks teetööde masinad.Töötamisel niisketes ja märgades oludes tagab väga pika ajalise püsivuse veega väljauhumise vastu.
    Kasutuskohad:
    Igasugusele raskelt koormatud maaparandusmasinatele, kaevetehnikale, teetööde masinatele, veokitele ja haagistele mis töötavad niiskestes ja tolmustes oludes, pideva vibratsiooni ja löökkoormuse tingimustes. Sobilik kasutamiseks vedrustuse ühendustel, liigenditel, käändtelgedel, sõrmedel, puksidel, hõõrdepinadel, veoki sadulal, aeglase pöördega laagritel, avatud ülekannetel masinatel mis töötavad niisketes tingimustes. Betoonimasinatel ja vibraatoritel aga samuti erinevate hingede määrdeainena.
    Tänu grafiitlisandile on tagatud pikaajaline püsivus ja seeläbi pole vajadust tööseisakuteks mis kulub taasmäärmisele.
    Baasõli: Mineraalne
    Tahkesti: Liitium/kaltsium kompleks
    Baasõli viskoossus: 460
    Kasutus tepmeratuurivahemik: -20 kuni + 120 (maksimum +130)
    Värvus: Must
    Konsistentsusklass: NLGI 2
    Jõudlustasemed:
    DIN 51502: OGPF2K-20
    ISO 12924: L-XB(F)CIB2


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Määre Earth Lical Complex 2 400g, Valvoline

    Määre Earth Lical Complex 2 400g, Valvoline

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: