Mikrolaineahjud

LG MS2535GIB Näita suuremat

LG MS2535GIB

Ostes antud toote, kogute 15 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 15 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 3,0 €.


MS2535GIB

152,5 €

Täpsustada tarneaega

  • Stabiilne rõngas

    Uuenduslik kuusnurkne rõngas stabiliseerib pöördelaua koguni kuues tugipunktis ja välistab küpsetamise ajal keskkohast eemale jäävate esemete ümber minemise või maha voolamise.

    LED-lamp

    Ahjus asuv valge LED-lamp on 3 korda heledam ja energiatõhusam kui tavapäraste mudelite lambid, seega saate toidu küpsemisel silma peal hoida ka ilma ust avamata.

    99,99% Anti-Bacterial EasyClean™

    lahendusega Anti-Bacterial EasyClean™ sisekate teeb puhastamise lihtsaks ja mugavaks. Mikrolaineahju sisemust on vaja vaid mõned korrad pühkida. Kate eemaldab pinnalt 99.99% kahjulikest bakteritest.

    Mitmesugune küpsetamine

    Vaid ühest koduseadmest piisab, et praadida või soojendada toitu palju lihtsamalt. Lisaks kõigele suudab NeoChefTM fermenteerida ka kodus valmistatud jogurteid.

    Smart Inverter

    LG Smart Inverter tehnoloogia tagab täpse küpsetusvõimsuse erinevate toiduainete senisest kiiremaks soojendamiseks ja sulatamiseks. Täpne temperatuurijuhtimine võimaldab küpsetada mitmeid erinevaid roogi, mida mikrolaineahjud varem ei suutnud.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Juhtimise tüüpSensorjuhtimine
    DispleiOn
    VärvMust
    Maht ( l )25
    GrillEi ole
    Mikro võimsus1150 W
    Kaal, kg9,5
    Kõrgus (mm)369
    Laius (mm)476
    Sügavus (mm)272

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    LG MS2535GIB

    LG MS2535GIB

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: