Puidust klotsid

Allahindlus! Viga puidust tööriistakasti ehitustelliste töötuba Näita suuremat

Viga puidust tööriistakasti ehitustelliste töötuba

Ostes antud toote, kogute 1 boonuspunkt. Teie ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,2 €.


50494

16,9 €

17,8 €

Kohal, tarne 0-2 tööpäeva

  • Värviline ehitusplokkide komplekt sisaldab 23 elementi. Tegemist on mänguasjaga, mis sobib suurepäraselt kingituseks. Kruvid, kaaned, seibid, esimesed tööriistad, pikisuunalised konstruktsioonielemendid - on palju võimalusi mängida, luua ja väänata uusi mudeleid, kõik mugavas puidust karbis, mida saab ka uute hoonete loomisel aluseks võtta!

    Puidu värvimiseks kasutatakse ainult EN71, ASTM, ST2002 ja GB6675 standarditele vastavaid mittetoksilisi värve ja tinti.

    Viga on bränd, mis registreeriti 2003. aastal, kuid on juba esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Nende uuenduslikud ideed pälvisid muu hulgas tunnustust Euroopas, USA-s, Austraalias ja Jaapanis. Ettevõtte asutajad juhtisid tähelepanu uuringute tulemustele, mis näitavad mängu ja õppimise seost laste arengu algusaastatel. Et aidata lapsevanemaid ja õppeasutusi laste kasvatamisel ning päästa neid virtuaalmaailmast, mis võib suuresti reaalsust moonutada, pakub tootja uuenduslikku sarja, mis on valmistatud ökoloogiliste tootmisprotsesside käigus saadud looduslikest materjalidest. Puittoodete ohutus ja kvaliteet on Vigi jaoks prioriteet, tootja jälgis, et mänguasjade värvimisel kasutatud värvid vastaksid EN71 ja ASTM ohutusstandarditele.

    • Vanus alates 18 kuust
    • Toote mõõdud pakend: 26 cm x 15 cm x 13 cm
    • Seks poiss, tüdruk
    • Materjal puit
    • värvid mitmevärviline

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Viga puidust tööriistakasti ehitustelliste töötuba

    Viga puidust tööriistakasti ehitustelliste töötuba

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: