Tavalised külmikud

Allahindlus! Bosch KGN49XWEA Näita suuremat

Bosch KGN49XWEA

Ostes antud toote, kogute 89 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 89 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 17,8 €.


KGN49XWEA

897,3 €

-5%

944,5 €

Laos olemas

  • VitaFresh

    VitaFresh-süsteem pakub tänu tingimuste reguleerimise võimalusele kõigile värsketele toiduainetele ideaalset säilituskeskkonda. Kala ja liha säilivad paremini 0 °C lähedasel temperatuuril ning puu- ja köögiviljadele tulevad kasuks optimeeritud tingimused. Nii on teil rohkem toitu, mida nautida, ja vähem toitu, mis läheb raisku. 

    LED-valgustus

    LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivaba valgustust. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

    VarioZone

    Kui vajate sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saate hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Suuri toiduaineid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt üksteise peale virnastada.

    Automaatne superkülmutamine 

    Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

    Easy Access-riiul

    Kui külmkapis on üksjagu head-paremat, on lihtne kaotada ülevaade kõige taha jäänud toiduainetest. Seepärast disainisimegi oma EasyAccess-riiuli selliselt, et näeksid mugavalt kogu külmkapi sisu. Lihtsalt tõmba riiul välja ja pääsed ligi kogu oma toidule. See lihtsastikasutatav purunemiskindlast klaasist riiul aitab sul vaevata leida kõik järgmiseks söögikorraks vajaliku.

    Eraldi jahutusahelad

    Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

    SuperCooling

    Aktiveerige enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

    NoFrost

    Unusta vaevarikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmik-sügavkülmikus pideva kuiva õhu ringluse, ennetades nii jää tekkimist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tülikas sulatamine igaveseks unustatud.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaTürkmenistan
    Netokaal82,5 kg
    EAN kood4242005209934
    TüüpSügavkülma osa all
    EnergiaklassE
    VärvValge
    Üldmaht, netto ( l )435
    Jahekambri maht, netto ( l )338
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )128
    Külmutusvõimsus (kg/24h)12
    Külmapidavus (h)16
    JuhtimineElektrooniline
    DispleiOn
    NO FROSTOn
    KiirkülmutusOn
    Avatud ukse alarmOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)40
    Kõrgus (mm)2030
    Laius (mm)700
    Sügavus (mm)670

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch KGN49XWEA

    Bosch KGN49XWEA

    Kirjutage oma ülevaade

    18 teised tooted samas kategoorias: