Blenderid

Blender REDMOND RHB-2941 Näita suuremat

Blender REDMOND RHB-2941

Ostes antud toote, kogute 3 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 3 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,6 €.


39,7 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Blender RHB-2941 on 3-ühes multifunktsionaalne seade toiduainete jahvatamiseks ja segamiseks. RHB-2941 jahvatab puuvilju, köögivilju, seeni, juustu, segab tainast ja vahustab koort.

    Töötab nagu blender

    Spetsiaalse blenderi kinnitusega saate jahvatada ja segada imikutoidu, püreesupi, pannkoogitaina, majoneesi või piimakokteili koostisosi. Valige õige kiirus – põhiline (14500 pööret minutis) või "Turbo" (15500 pööret minutis) - ja valmistage valitud roog mõne minutiga.

    Töötab nagu mikser

    Vispli kinnitus on mõeldud munade, koore kloppimiseks ja taigna segamiseks. Sa ei pea ostma lisaköögiseadet – lihtsalt kinnita vispli kinnitus ja kasuta blenderit mikserina.

    Töötab nagu veski

    S-kujuline tera jahvatab kausis puuvilju, köögivilju, aga ka kõva juustu, liha ja isegi pähkleid! Toidu jahvatamiseks kulub vaid mõni sekund. Noa eriline kuju võimaldab seadmel toiduaineid kiiresti väikesteks tükkideks lõigata. Jahvata pajaroogadele juustu ja purusta magustoitude kaunistamiseks pähkleid!

    Täiendavad eelised

    Blender RHB-2941 lõikab ja segab koostisosi kiiresti ja tõhusalt, tekitamata peaaegu üldse müra. Mudel on varustatud usaldusväärse kaitsega ülekuumenemise eest – blender lülitub automaatselt välja, kui seadme tööaeg ületab maksimumi.

    Blender REDMOND. Suured omadused kompaktses seadmes.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Blender REDMOND RHB-2941

    Blender REDMOND RHB-2941

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: