Blenderid

Blender REDMOND RHB-2961 Näita suuremat

Blender REDMOND RHB-2961

Ostes antud toote, kogute 4 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 4 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,8 €.


45,8 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Multifunktsionaalne blender REDMOND RHB-2961 3-in-1 lihtsustab oluliselt suppide, salatite, magustoitude ja paljude muude roogade koostisosade valmistamist. Lisaseadmeid vahetades saate RHB-2961 abil toiduaineid minutitega segada, peksutada ja jahvatada.

    Suur võimsus

    1200 W võimsusega blender on võimeline töötama koormuse all pikka aega. Võimas mootor tagab ka peaaegu iga toote kiire ja kvaliteetse hakkimise ja vahustamise.

    3 ühes: blender, mikser, tükeldaja

    RHB-2961 on võimeline asendama 3 köögiseadet korraga - blender, mikser, hakkija. Õige seadme saamiseks peate lihtsalt paigaldama sobiva otsiku:

    Blenderi kinnitus võimaldab mugavalt kokku segada kreemsuppide, smuutide ja kokteilide, kastmete ja pasteetide koostisosi. Otsik on valmistatud roostevabast terasest, seega saab kuuma toitu töödelda sukelmikseriga. Köögivilja- ja seenesuppi võid vahustada ilma jahtumist ootamata.

    Kasuta visplit munade, koore, munavalgete, õhuleiva või vahupõhja vahustamiseks.

    Terava S-kujulise noaga kompaktses hakkimismasinas saate kiiresti lõigata rohelist, salatite ja küpsetiste jaoks juustu, valmistada pähklipuru, hakkida riivsaia.

    Sujuv kiiruse reguleerimine

    Sujuv kiiruse reguleerimise mehhanism võimaldab teil valida optimaalse režiimi erinevate toodete vahustamiseks ja segamiseks ilma seadme tööd katkestamata. Düüside pöörlemise kiirendamiseks peate lihtsalt segisti käepidemel olevat nuppu keerama.

    Turbo režiim

    Kui lülitate Turbo režiimi sisse, pöörlevad vispel ja noad maksimaalselt 14600 pööret minutis. Kasutage "Turbo" režiimi, viies koostisosade töötlemise lõpule - nii jahvatad ülejäänud toidutükid, muudad smuutide, kooresuppide või taigna konsistentsi homogeensemaks.

    Kahekordne mootorikaitse

    Mootori topeltkaitse tõttu lülitub RHB-2961 kriitilise ülekuumenemise ohu korral automaatselt välja ega riku. Kui blender on maha jahtunud, on see uuesti kasutamiseks valmis.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Blender REDMOND RHB-2961

    Blender REDMOND RHB-2961

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: