Tolmukotita

Electrolux  EC41-4T Näita suuremat

Electrolux EC41-4T

Ostes antud toote, kogute 10 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 10 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 2,0 €.


EC41-4T

108,8 €

Laos olemas

  • Tõhus puhastus, nüüd vaevata
    Meie kotita tolmuimejal on väiksem energiatarve ja selle juurde kuulub ka tõhus filtrisüsteem. Suurepärase jõudlusega seade aitab teil oma kodu pidevalt puhtana hoida.

    Õhukindel disain tõhusaks puhastuseks
    Meie tolmuimejal on tõhusalt õhukindel disain, mis kindlustab tõhusama puhastuse ja minimeerib energiatarbimist. See tähendab veelgi mitmekülgsemat tõhusust.

    Neljakordne filtrisüsteem
    Meie kotita tolmuimeja kasutab tolmu eraldamiseks tõhusat 4-astmelist süsteemi. Kaheastmeline tsüklontehnoloogia eraldab suured ja väikesed tolmuosakesed, tagades parema, filtreeritud tulemuse.

    Korraga rohkem
    Nüüd saate suure jõudlusega tolmu imeda kauem* ja seda ka siis, kui tolmuimeja on juba peaaegu täis, sest konteinerit ei pea nii sageli tühjendama. *Võrreldes seadmega AeroPerformer Cyclonic™ ummistumist ja imemisvõimsust silmas pidades.

    Suurem jõudlus väiksema vaevaga
    Suur tolmukonteiner mahutab kuni 1,8 liitrit, vähendades tunduvalt tühjendamisvajadust. Lihtsaks tolmueemalduseks piisab vaid ühest nupuvabastusest.

    Suured rattad paremaks stabiilsuseks
    Suured rattad hoiavad ära seadme kinnijäämise, mis teeb ringiliikumise tunduvalt lihtsamaks.

    Väljuva õhu filter: pestav Hygiene Filter E12
    Mootori filter: E10 pestav
    Tolmukotita: Nüüd ei pea enam pead vaevama, milline tolmukott tolmuimejasse sobib, kust neid osta või kus hoida. Tolmukonteinerit ning -filteid on kerge käsitleda.
    Integreeritud parkimisvaod: Tagumine parkimisvagu tolmuimeja toru püstiseks parkimiseks, alumine vagu kindlaks parkimiseks siis, kui tolmuimejat ei kasutata
    Võimsuse reguleerimine: Võimsust reguleerides saate kasutada just sellist imamistugevust, mis vajalik. Võite tolmu imeda vaikselt ning säästa energiat
    Pehmed rattad: Vähendab müra ja kaitseb põrandaid
    Teleskooptoru: Teleskoopiline toru pikkuse seadistamine ergonoomiliseks kasutamiseks ja lisapikkuseks seal, kus seda tarvis
    Polstriotsak: Tekstiiliotsak diivanitele ja muudele tekstiilidele
    Kõva põranda otsak: Põrandaotsak, mis on loodud kõikide kõvade põrandatüüpide puhastamiseks, nagu kiviplaadid, puupõrand, linoleum, marmor jms.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    TüüpTolmuimejad ilma tolmukotita
    VärvHall
    Mootori võimsus (W) 750
    Tolmuimeja lisatarviku tüüpFiltrid
    Tolmukoti tüüpIlma tolmukotita
    Tööraadius (m)7,5
    Müratase (dB)80
    Kaal (kg)4,5

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Electrolux  EC41-4T

    Electrolux EC41-4T

    Kirjutage oma ülevaade

    19 teised tooted samas kategoorias: