Veekeetjad

Teekann REDMOND RK-M1721-E Näita suuremat

Teekann REDMOND RK-M1721-E

Ostes antud toote, kogute 3 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 3 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,6 €.


35,6 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Keedukann REDMOND RК-M1721 omadused: :

      • - eemaldatava lubjasettevastase filtriga varustatud tila

      • - roostevabast terasest korpus

      • - alusel pööramine 360°

      • - elegantne disain

    AUTOMAATNE VÄLJALÜLITUS KEEMA HAKKAMISEL JA VEE PUUDUMISEL

    *AISI 304 marki kuuluvat terast kasutatakse kvaliteetsete nõude ja köögitehnika valmistamiseks. AISI 304 eristub oma madalama süsinikusisalduse poolest. Selline koostis muudab terase 304 väga vastupidavaks korrosiooni ja oksüdeerumise vastu isegi agressiivsetes keskkondades.

    AISI 304 terasest valmistatud tooted kestavad kaua: need ei karda järske temperatuurikõikumisi, kokkupuudet soolase vee või mageveega ega happeliste lahustega ning on vastupidavad ka mehaanilistele kahjustustele ja roostele.

    **Suurbritannia ettevõte Strix® soovitab end kogu maailmas kui erinevate kaubamärkide elektrilistele keedukannudele mõeldud ohutute kontrollerite ja kontaktsõlmede tootjana. Strixi detailide kvaliteeti kinnitavad rahvusvahelised sertifikaadid ja katsed.

    Tänu Strix®-i kontrolleritele saavad keedukannud REDMOND automaatselt välja lülituda, kui vesi läheb keema, ülekuumenemise korral ja ka siis, kui kannus ei ole vett või kui sisselülitatud seade eemaldatakse aluselt. Ettevõttes Strix® tehtud katsete kohaselt tagavad kontrollerid vähemalt kuni 12000 keedutsüklit.

    Alused, mille keskel asub Strix® kontaktsõlm, võimaldavad kasutajal keedukannu lihtsalt kohale asutada ja seda pöörata 360° võrra. See tähendab, et teekannu on mugav kasutada nii paremakäelistel kui ka vasakukäelistel. Lisaks lubab Strix®-i kontaktsõlm mõningate REDMOND-i keedukannude puhul valida temperatuurirežiimi. Sellise võimalusega teekannumudelid mitte üksnes ei keeda vett, vaid ka soojendavad seda temperatuurivahemikus 40° kuni 95°C.

    Oma keedukannu funktsioonide kohta leiate täpse teabe kasutusjuhendist.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Teekann REDMOND RK-M1721-E

    Teekann REDMOND RK-M1721-E

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: