Veekeetjad

Nutikas veekeetja REDMOND SkyKettle M216S Näita suuremat

Nutikas veekeetja REDMOND SkyKettle M216S

Ostes antud toote, kogute 9 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 9 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 1,8 €.


90,5 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus


    REDMOND SkyKettle M216S on termose veekeetja, millel on kaugjuhtimistehnoloogia mobiilirakenduse Ready for Sky kaudu, aga ka Yandexi sisseehitatud assistendi Alice'i häälkäskluste abil.

    Vee keetmiseks ja soojendamiseks

    Teekannu maht on 1,7 liitrit. Vee keetmiseks või soojendamiseks kulub vaid paar minutit. Käsitsi saate seadme juhtpaneelilt aktiveerida vee keetmise ja kuumutamise kuni 40, 55, 70 või 85°C. Mobiilirakenduses pääsete ligi täpsematele seadistustele ja lisafunktsioonidele. Nutitelefonist saate:

    - seadke temperatuur 1°C täpsusega ja valmistage mugavalt unikaalseid teesorte, spordikokteile või imiku piimasegusid;
    - määrata töögraafik;
    - ühe klõpsuga rakenduses olevas retseptis keetke oma lemmikjoogile vett;
    - tellige tee kojutoomisega, kasutades sisseehitatud SkyMarketi teenust.
    Säilitab vee temperatuuri

    Kui vesi on kuumutatud, lülitub veekeetja M216S automaatselt sooja hoidmise režiimi. Kas teie tähelepanu hajus ega jõudnud kohe pärast veekeetja väljalülitamist teed või piimasegu keeta? Pole probleemi – tehke seda hiljem. Te ei pea veekeetjat uuesti sisse lülitama.

    Adiabaatiline keha

    Erinevalt paljudest tavalistest veekeetjatest jahtub vesi seadmes M216S palju aeglasemalt. Kõik tänu korpuse erikujundusele. Sise- ja välisseina vaheline õõnes isolatsioonikiht loob termose efekti: vesi kolvis püsib kauem soe ja välisseinad ei kuumene.

    Ohutussüsteem

    REDMOND veekeetja on varustatud töökindla STRIX® kontaktgrupiga, tänu millele lülitub seade automaatselt välja, kui see keeb ja kolvis pole vett, samuti kui see aluselt eemaldatakse. Kas lülitasite seadme kogemata sisse, vaatamata, kas kolvis on vett? Veekeetja ei põle ega riku - tundlikud andurid tuvastavad koheselt, et anumas pole piisavalt vett, ja seade lülitub automaatselt välja.

    Retseptide raamat

    Rakenduse boonuseks on sisseehitatud tee retseptiraamat. Kas soovite valmistada lõhnavat idamaist teed või originaalset pipraga talveteed? Lihtsalt avage soovitud retsept, valmistage koostisosad ette ja hakake ühe klõpsuga vett kuumutama soovitud temperatuurini selle joogi valmistamiseks.

    * AISI 304 terast kasutatakse kvaliteetsete lauanõude ja köögitehnika valmistamiseks. AISI 304 on madala süsinikusisaldusega. See koostis muudab 304 terase väga tugevaks ning korrosiooni- ja oksüdatsioonikindlaks isegi agressiivses keskkonnas.

    AISI 304 terasest tooted on vastupidavad: nad ei karda järske temperatuurimuutusi, kokkupuudet soola ja mageveega, happe-aluse lahustega ning peavad suurepäraselt vastu ka mehaanilistele kahjustustele ja roostele.

    ** Briti ettevõte Strix® on ennast kogu maailmas tõestanud erinevate kaubamärkide elektriliste veekeetjate ohutute kontrollerite ja kontaktrühmade tootjana. Strix® osade kvaliteeti kinnitavad rahvusvahelised sertifikaadid ja testid.

    Tänu Strix® kontrolleritele saavad REDMOND veekeetjad automaatselt välja lülituda, kui vesi keeb, üle kuumeneb ja ka siis, kui kolvis pole vett või kui seade on töötamise ajal aluselt eemaldatud. Strix®-i sisetestide kohaselt võimaldavad kontrollerid minimaalselt 12 000 keetmistsüklit.

    Keskse asetusega Strix® kontaktrühmaga alused võimaldavad kasutajatel veekeetjat hõlpsasti positsioneerida ja 360° pöörata. See tähendab, et nii parema- kui ka vasakukäelised saavad veekeetjat kasutada võrdselt mugavalt. Lisaks võimaldas Strix® kontaktgrupi uusim versioon valida mõnes REDMOND teekannis temperatuurirežiimi. Selle valikuga veekeetja mudelid ei suuda mitte ainult vett keeta, vaid ka soojendada seda temperatuurini 40° kuni 95°C.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Nutikas veekeetja REDMOND SkyKettle M216S

    Nutikas veekeetja REDMOND SkyKettle M216S

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: